Prieš aštuntfinalį – Diego Maradonos perspėjimas brazilams

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona įsitikinęs – arba Brazilija turi įrodyti, kad nėra vieno žmogaus komanda, arba pasaulio čempionato aštuntfinalyje šeštadienio vakarą šeimininkai turės labai rimtų problemų.

D.Maradonos manymu, Neymaras tampa brazilų L.Messi, bet tai nėra geras ženklas.<br>AP nuotr.
D.Maradonos manymu, Neymaras tampa brazilų L.Messi, bet tai nėra geras ženklas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-28 16:47, atnaujinta 2018-02-12 10:08

Prieš Brazilijos ir Čilės rinktinių dvikovą skandalingasis 53 metų argentinietis dėstė savo mintis apie Neymarą ir patrauklų čiliečių futbolą.

„Brazilai pademonstravo gražių epizodų ir įmušė septynis įvarčius, bet keturi jų – Neymaro sąskaitoje. Akivaizdu, kad daug kas priklauso nuo Neymaro. Jis tampa Brazilijos Lioneliu Messi, bet tai nėra geras ženklas“, - samprotavo D.Maradona.

Jo teigimu, Brazilijos ir Čilės mačo baigtis greičiausiai priklausys nuo Neymaro žaidimo ir kaip jaunas „Barcelona“ puolėjas išsipainios iš čiliečių gynybos pančių.

Be to, prieš rungtynes D.Maradona brazilų vairininkui Luizui Felipei Scolari siūlė atlikti permainas starto sudėtyje. Esą Fernandinho ir Ramiresas pagyvintų žaidimą vietoj Paulinho ir Hulko.

„Neymarui reikia daugiau pagalbininkų. Brazilai privalo įrodyti, kad yra ne vieno žmogaus armija“, - sakė D.Maradona.

Tuo tarpu Čilės rinktinei futbolo legenda žarstė komplimentus.

„Čilė maloniai nustebino. Jų gynyba dirba gerai, saugai žaidžia disciplinuotai, bet kūrybingai, o krašto saugai kuria geras progas puolėjams. Neveltui L.Scolari pripažino, kad Brazilija nenori susitikti su Čile aštuntfinalyje. Brazilai yra pažeidžiami gynyboje ir čiliečiai gali juos nubausti už bet kokią klaidą“, - brazilus prieš lemiamą dvikovą perspėjo D.Maradona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.