„Atlantas“ viešnagę pas kaimynus baigė dar viena lenkų skriauda

„Atlantas“ treniruočių stovyklą Lenkijoje baigė kontrolinėmis rungtynėmis su šios šalies futbole čempionate aukštą ketvirtą vietą užėmusiu Ščecino „Pogon“ klubu.

Klaipėdiečiai Lenkijoje nugalėjo ketvirtąjį varžovą.<br>A.Banko (Ščecino „Pogon“ klubo) nuotr.
Klaipėdiečiai Lenkijoje nugalėjo ketvirtąjį varžovą.<br>A.Banko (Ščecino „Pogon“ klubo) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:49 AM

Klaipėdiečiai pranoko varžovus 2:1.

Pirmasis įvartis į lenkų vartus krito 16-ąją min., kurį pasiekė Evaldas Razulis. Labiausiai pasistengė Donatas Kazlauskas, savo krašte atėmęs kamuolį iš varžovų žaidėjų. „Atlanto“ saugas įsiveržė į „Pogon“ baudos aikštelę ir lyg ant lėkštutės perdavė kamuolį E.Razuliui, iš dviejų metrų taikliai spyrusiam į tuščius vartus.

Po penkių minučių krito įvartis dvynys. Ščecino legionierius iš Japonijos Takuya Murayama prie „Atlanto“ baudos aikštelės perėmė iš klaipėdiečių kamuolį ir jį perdavė Dominikui Kunui. Lenkų puolėjui irgi iš dviejų metrų nebuvo sunku „nuginkluoti“ M.Galdiką.

Klaipėdiečiai vėl išsiveržti į priekį spėjo dar iki pertraukos. Po pakeltos baudos 39-ąją min., galva kamuolį į varžovus vartus nukreipė Andrius Bartkus – 2:1.

Antrąjį kėlinį „Pogon“ futbolininkai stengėsi išlyginti rezultatą – kartą lietuvius gelbėjo virpstas. Nepaisant to „Atlantas“ išsaugojo pergalingą rezultatą. Klaipėdos vienuolikė irgi nesėdėjo vien gynybos apkasuose – turėjo keletą progų padidinti skirtumą, tačiau taip pat nesugebėjo pasiekti dar bent įvarčio.

Pirmosiose rungtynėse stovykloje klaipėdiečiai išbandė jėgas su daugkartiniais Lenkijos čempionais, pastarųjų dvejų metų aukso medalių laimėtojais – Varšuvos „Legia“ futbolininkais ir jiems nusileido 0:2.

Iš karto po varžybų su „Pogon“ namo išvykę „Atlanto“ žaidėjai, liepos 2-osios rytą išskris į Liuksemburgą, kur kitą dieną žais pirmąsias Europos lygos varžybų rungtynes su Diferdanžo „Differdange 03“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.