Luisas Suarezas yra įkandęs ne trims, o aštuoniems varžovams?

Urugvajaus futbolo žvaigždė Luisas Suarezas yra įkandęs ne trims, o net aštuoniems varžovams. Šiuos šokiruojančius skaičius pateikė 27 metų „Liverpool“ puolėjo nuodėmes tyrę žurnalistai, praneša „Daily Star“.

Anglijoje pasirodė informacija, kad L.Suarezas galėjo nuskriausti daugiau nei tris futbolininkus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Anglijoje pasirodė informacija, kad L.Suarezas galėjo nuskriausti daugiau nei tris futbolininkus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 5:43 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:35 AM

Pasirodo, bent penki incidentai buvo užfiksuoti dar pirmajame L.Suarezo klube „Nacional“. Urugvajuje profesionalo karjerą futbolininkas pradėjo 2005 metais ir 2006-aisiais persikėlė į Vokietiją.

Vis dėlto „Daily Star“ šaltiniai tikina, kad įrašai apie L.Suarezo siautėjimą Urugvajaus stadionuose buvo nuslėpti ir paslaptingai dingo.

Prie to galėjo prisidėti ir pati FIFA.

„FIFA žino ne tik apie tuos tris atvejus Amsterdamo „Ajax“, „Liverpool“ klubuose ir Urugvajaus rinktinėje. FIFA buvo informuoti apie daugiau incidentų L.Suarezo karjeros pradžioje. Nukentėjusieji patys kreipėsi į FIFA ir pateikė visas smulkmenas. Tačiau panašu, kad FIFA nuslėpė šią informaciją, nes Urugvajus labai prieštaravo tokių naujienų nutekinimui“, - savo šaltinį cituoja „Daily Star“.

FIFA tokių žinių nekomentuoja ir dangstosi tuo, kad vis dar atliekamas tyrimas.

Kalbėdamas apie pastarąjį skandalą pasaulio čempionate, L.Suarezas nepaisant visų vaizdinių įrodymų tikino, kad italui Giorgio Chiellini neįkando.

Esą jis prarado pusiausvyrą ir dantimis užvirto ant priešininko.

Futbolininką aklai gina visas Urugvajus su šalies prezidentu ir rinktinės nariais priešakyje.

L.Suarezui keturis mėnesius uždrausta užsiimti bet kokia su futbolu susijusia veikla ir net neleidžiama lankytis stadionuose.

L.Suarezo aplinka kaltina britų žiniasklaidą už neigiamos informacijos apie urugvajietį eskalavimą. Esą anglų žiniasklaida nemėgsta „Liverpool“ futbolininko ir kerštauja už Urugvajaus pergalę grupės varžybose 2:1, kai L.Suarezas įmušė du įvarčius.

Buvęs Anglijos rinktinės treneris Glennas Hoddle'as teigė, kad jei L.Suarezas kada nors dar įkąs bent vienam varžovui, jį reikėtų diskvalifikuoti iš futbolo visiems laikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.