Po aštuntfinalio - Alžyro rinktinės trenerio akibrokštas

V.Halilhodzičius nuolat konfliktuoja su šalies spauda ir futbolo federacijos vadovybe.<br>AP nuotr.
V.Halilhodzičius nuolat konfliktuoja su šalies spauda ir futbolo federacijos vadovybe.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 1, 2014, 9:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:41 AM

Nors Alžyro rinktinė pasaulio čempionate pranoko prognozes, o po aštuntfinalio mačo, kuriame teko pripažinti Vokietijos pranašumą (2:1), komandos treneris Vahidas Halilhodzičius su ašaromis akyse apkabino kiekvieną žaidėją, klausimų šioje stovykloje - daugiau nei džiaugsmo.

Geriausias pasiekimas Alžyro futbolo istorijoje netrukus buvo užgožtas gandais apie 61 metų futbolo specialisto iš Bosnijos ir Hercegovinos ateitį komandoje ir konfliktą su Alžyro futbolo federacija.

Jis su savo žaidėjais stadione nuoširdžiai plojimais dėkojo rinktinės sirgaliams, tačiau atsisakė ateiti į po rungtynių tradiciškai rengiamą spaudos konferenciją, taip pažeisdamas turnyro nuostatus, ir nepanoro atsakyti į klausimus.

V.Halilhodzičius nuo pat 2011 metų, kai pradėjo treniruoti rinktinę, nuolat konfliktuoja su šalies spauda ir futbolo federacijos vadovybe.

Tai labai jautėsi ir pasaulio čempionate, kai buvo nuolat kritikuojamas dėl pasirinktos taktikos ar dėl to, kuriuos žaidėjus paliko ant suolelio.

Tačiau rinktinės futbolininkai mūru stojo už savo strategą.

„Jis puikiai vadovavo komandai, nurodė mums kryptį ir visi žaidėjai nori jam padėkoti. Po rungtynių visi žaidėjai jį pabučiavo. Jeigu turės palikti komandą, jis turi būti apdovanotas", - sakė Alžyro rinktinės kapitonas Madjidas Bouguerra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.