„Ekranui“- Šiaurės Airijos klubo smūgiai Europos lygos atrankoje

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 10:41 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:15 AM

Apsilankymas Šiaurės Airijoje apkarto Panevėžio „Ekrano“ komandai. Valdo Dambrausko auklėtiniai ten pradėjo pasirodymą Europos lygos atrankos turnyre ir iškart rimtai susikomplikavo padėtį. Pirmosiose pirmojo etapo rungtynėse „Ekranas“ 1:3 pralaimėjo Belfasto „Crusaders“ komandai ir per atsakomąjį mačą turės labai stipriai pasistengti, kad įveiktų pranašumą parodžiusius varžovus.

Pirmasis įvartis į „Ekrano“ vartus krito 23 minutę, kai baudos aikštelėje užtikrintai sužaidė Stephenas Cockroftas, nukreipęs kamuolį į varžovų vartus. „Ekranas“ dar mėgino spustelėti varžovus, bet galiausiai praleido įvartį „į rūbinę“ - 43 minutę klaidą padarė Kornelijus Timofejevas. Jį už tai baudė Jordanas Owensas.

58 minutę pranašumą padidino Colinas Coatesas.

88 minutę paguodos įvartį įmušė „Ekrano“ gynėjas Aleksandras Šušnjaras.

Stilius. „Jų žaidimas grįstas vien fizine jėga. Apie išradingumą nėra kalbos“, - taip „Crusaders“ žaidimą apibūdino V.Dambrauskas, kuris kliausis ir aibe jaunų žaidėjų, dar neragavusių tokio lygio dvikovų skonio.

Praradimai. „Ekranui“ dėl traumų padėti negalėjo Donatas Petrauskas ir Uchenna Umeha.

Vietos. „Ekranas“ praėjusį sezoną Lietuvos A lygoje užėmė trečiąją vietą. „Crusaders“ Šiaurės Airijos pirmenybėse buvo antri.

Sezonas. „Crusaders“ komanda pastaruoju metu žaidė tik draugiškus mačus, nes Šiaurės Airijos sezonas dar nėra prasidėjęs. A lygoje „Ekranas“ šiandieną užima šeštąją vietą. Klubas yra iškovojęs šešias pergales, septyniskart sužaidė lygiosiomis ir patyrė šešias nesėkmes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.