Gargždų „Banga“ Europos lygos atranką pradėjo lygiosiomis

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:21 AM

Keletą nuostabių progų iššvaisčiusi Gargždų „Bangos“ komanda pasirodymą Europos lygos atrankos pirmajame ture pradėjo lygiosiomis. Ketvirtadienį Maksimo Tiščenkos treniruojamas Lietuvos A lygos klubas savo aikštėje 0:0 sužaidė su „Sligo Rovers“ klubu iš Airijos.

Jau pirmajame kėlinyje „Banga“ turėjo porą gerų situacijų, tačiau žaidėjams pritrūko šaltakraujiškumo. Jo „Bangai“ prireiks liepos dešimtąją, nes tuomet ekipos stos į atsakomąjį mūšį Airijoje, o „Sligo Rovers“ jau Gargžduose pademonstravo, kad moka regzti atakas.

Padėtis. „Sligo Rovers“ klubas praėjusį sezoną Airijos čempionate užėmė trečiąją vietą. „Bangos“ komanda A lygoje buvo šešta, tačiau pateko į LFF taurės finalą, kuriame 1:2 pralaimėjo Vilniaus „Žalgiriui“ ir užsitikrino bilietą į Europos lygos atranką.

Skaičius. Tai antrasis „Bangos“ bandymas Europos lygos turnyre. Pirmasis baigėsi iškart, kai ekipa du kartus pralaimėjo „Qarabaq“ komandai.

Sezonas. „Sligo Rovers“ klubas šį Airijos čempionatą yra sužaidęs septyniolika mačų. Komanda iškovojo septynias pergales ir pralaimėjo šešis kartus. „Rovers“ trenerio Johno Colemano komanda užima penktąją vietą. „Banga“ A lygoje yra iškovojusi šešias pergales ir patyrusi aštuonis pralaimėjimus. Maksimo Tiščenkos kariauna – septintoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.