J. Loewo rūpestis - Vokietijos žaidėjus užklupęs virusas

Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas patvirtino, kad septyni jo komandos žaidėjai pajuto ligos simptomus prieš penktadienio ketvirtfinalio rungtynes pasaulio čempionate su Prancūzija.

J.Loewo komandą atakuoja virusas.<br>AP nuotr.
J.Loewo komandą atakuoja virusas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 3, 2014, 6:39 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:25 AM

Matsas Hummelsas dėl ligos praleido aštuntfinalio mačą su Alžyru, bet nuo tada virusas į Vokietijos rinktinę įsisuko dar labiau.

„Septyni žaidėjai jaučia gripo simptomus“, - pareiškė J.Lowas, neįvardindamas kuriuos futbolininkus puola liga. - Bet nėra taip jau blogai šią akimirką.

Viskas gali būti susieję su oro kondicionavimu, kelionėmis, oro temperatūrų skirtumu. Nenoriu iš to daryti dramos. Tikiuosi, kad situacija pasitaisys“.

Trenerio asistentas Andreas Kopke teigė, kad vidurio saugas Christophas Krameris yra tarp tų, kurie negaluoja.

Tuo tarpu M.Hummelsas jau parašė žinutę, kad pasveiko po infekcijos ir yra „beveik 100 proc. sveikas“. Po šlaunies traumos pagijo ir Lukas Podolskis – puolėjas turėtų būti pasirengęs rungtynėms su Prancūzija.

Vokietijos sirgaliams daug daug klausimų kelia Mesuto Ozilo sportinė forma, bet treneris J.Lowas atakuojantį saugą gynė nuo kritikų.

„Mesutas mums yra labai svarbus, - sakė J.Lowas. - Kritika jo atžvilgiu yra nesuprantama, kaip ir dėl Philippo Lahmo.

Kartais išvados daromos per skubiai“.

Tiesa, Vokietijos rinktinės treneris pažymėjo, kad jo komandos pasirodymas mače su Alžyru nebuvo vienas geriausių.

„Negali visada žaisti fantastišką futbolą pasaulio čempionate, - kalbėjo J.Lowas. - Svarbiausia palikti aikštę triumfuojant, o mes tai ir padarėme.

Dirbome labai sunkiai pasirengimo metu Pietų Tirolyje ir čia Brazilijoje ir suvokėme ką turime patobulinti. Normalu, kad per turnyrą tenka mokytis ir toliau“.

Per šį ketvirtfinalį Rio De Žaneire Vokietijos rinktinės veteranas Miroslavas Klose turės dar vieną progą pagerinti pasaulio čempionatų rekordą, kurį, pelnęs 15 įvarčių, dalinasi su Brazilijos legenda Ronaldo.  M.Klose tikriausiai pradės mačą ant atsarginių suolo, nes vietą starte yra užėmęs Thomas Muelleris.

Prancūzijos rinktinės atakoms treneris Didier Deschampas turės nuspręsti ar į starto sudėtį įjungti jaunąjį Antoine Griezmanną.

Jis įsitraukė į žaidimą nuo atsarginių suolo aštuntfinalyje ir įvarčiu prisidėjo prie pergalės prieš Nigeriją. Puolėjas Olivier Giroud strigo šiame mače, tad jo vietą gali užimti A.Griezmannas, o Karimas Benzema liktų vidurio puolėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.