Neymaras iš rinktinės stovyklos išskraidintas sraigtasparniu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 11:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:09 AM

Brazilijos futbolo rinktinė tęsia kovą pasaulio futbolo čempionate ir netrukus jau ruošis pusfinalio mačui su Vokietija. Tačiau nei treniruotėse, nei rungtynėse jau nebus 10-uoju numerių pažymėtais marškinėliais vilkinčio žaidėjo. Brazilijos rinktinės lyderis Neymaras dėl ketvirtfinalyje su Kolumbija patirtos sunkios traumos išskraidintas namo, kur tęs gydymą.

Nors brazilai 2:1 palaužė Kolumbiją, po mačo daugiausia diskusijų sukosi aplink rinktinės lyderį, kuriam, stipriai į nugarą įsirėžus kolumbiečiui Juanui Camillo Zuniga, skilo stuburo slankstelis.

Naktį po rungtynių 22-ejų Brazilijos futbolo žvaigždė praleido ligoninėje, o ryte buvo atvežtas į rinktinės treniruočių stovyklą Teresopolyje.

Tačiau su komandos draugais Neymarui teko atsisveikinti - šeštadienį jis medikų sraigtasparniu išskraidintas gydytis į namus Guarujoje, netoli San Paulo.

Prieš pakylant sraigtasparniui iš Granja Comary stovyklos pamojavo gerbėjams ir fotografams. Futbolo žvaigždė dar pabendravo su savo tėvu ir Brazilijos futbolo federacijos prezidentu Jose Maria Marinu.

Linkėjimus kuo greičiau pasveikti Neymarui pasiuntė ir Brazilijos prezidentė Dilma Rousseff.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.