L. F. Scolari: „Neymaras nieko nebūtų pakeitęs“

Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 9:49 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:16 AM

Brazilijos rinktinės treneris Luizas Felipe Scolari atsiprašė sirgalių. Jo treniruojama komanda pasaulio čempionato pusfinalyje 1:7 pralaimėjo Vokietijos rinktinei ir tenkinsis mažuoju finalu. Strategas tokį pralaimėjimą pavadino katastrofišku, o antradienį – blogiausia diena savo karjeroje.

„Turiu atsiprašyti dėl tokio rezultato, dėl to, kad nepatekome į finalą“, - kalbėjo treneris.

Jis prisiėmė visą atsakomybę ir sakė suprantąs, kad jo karjera po šio pralaimėjimo Brazilijos rinktinėje greičiausiai baigsis.

„Žinau, kad būsiu siejamas su šiuo pralaimėjimu. Didžiausiu brazilų pralaimėjimu. Tačiau tai buvo rizika ir aš tai žinojau. Prisiimu visą atsakomybę. Gyvenimas turi tęstis“, - sakė L.F.Scolari.

Treneris kalbėjo apie tai, kad turi rasti būdą, kaip pasimokyti iš šio katastrofiško pralaimėjimo. Jis neieškojo pasiteisinimų ir nesiguodė tuo, kad brazilai žaidė be savo lyderio Neymaro.

„Net jei Neymaras ir būtų žaidęs, vokiečiai, tikriausiai, būtų padarę tą patį. Nemanau, kad yra priežastis sakyti, kad su Neymaru viskas būtų buvę kitaip. Vokiečiai išnaudojo progas. Jie yra labai geri.

Tai buvo vienas įvartis po kito. Mes nieko negalėjome padaryti. Mes panikavome“, - aiškino treneris.

Nepaisant to, kad Brazilijos futbolo federacijos prezidentas patikino, jog L.F.Scolari išlaikys savo postą nepaisant to, kas atsitiktų, pats strategas kol kas nėra linkęs kalbėti apie savo ateitį.

Nors anksčiau futbolo specialistas yra sakęs, kad po pasaulio čempionato norėtų baigti karjerą, neseniai jis prasitarė, kad yra jog jis šį darbą tęs už Brazilijos ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.