Neymaro agentas brazilų trenerį vadina senu niekšu

Brazilijos sirgalių įtūžio strėlės atsimuša į trenerio Luizo Felipe Scolari šarvus, tačiau smūgių vis daugėja. Pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje Vokietijos komandos pažeminta šalis nežino, ką daryti. Juokingai gėdingai 1:7 pralaimėję brazilai kaltina savo žvaigždes, pirštais bado į strategą, rašo telegraph.co.uk.

L.F.Scolari verčiamas iš trenerio posto.<br>AP nuotr.
L.F.Scolari verčiamas iš trenerio posto.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:48 AM

Tačiau minios šurmuliavime kalbos – vienodos, o štai Brazilijos futbolo žvaigždės Neymaro agentas Wagneris Ribeiro skėlė itin skambiai.

Jis L.F.Scolari pavadino senu arogantišku niekšu.

Tam W.Ribeiro pasitelkė socialinį tinklą „Twitter“, kur parašė tekstą, pavadinęs „Šeši dalykai, kurių reikia, kad taptum Brazilijos treneriu“.

„Pirma – būti portugalų treneriu ir nieko nelaimėti. Antras – patekti į „Chelsea“ ir kitą dieną būti atleistam. Trečia – vykti treniruoti į Uzbekistaną. Ketvirta – grįžti į Braziliją, perimti didelį klubą („Palmeiras“) ir komandą nuvaryti iki žemesniojo diviziono. Penkta – palikti klubą iki Brazilijos čempionato pabaigos likus 56-ioms dienoms, kad „išvengtum“ iškritimo žemiau. Šešta – būti senu niekšu, aroganišku, pasipūtusiu ir juokingu“, - rašė W.Ribeiro.

Iš L.F.Scolari, kuris iš tiesų „Chelsea“ klubui vadovavo septynis mėnesius ir paliko „Palmeiras“ prieš iškrintant į žemesnę lygą, tikimasi, kad jis paliks trenerio postą, kai brazilai šeštadienį sužais pasaulio čempionato rungtynes dėl trečiosios vietos su Olandija.

L.F.Scolari pakeisti gali „Corinthians“ treneris Tite, bet sąrašas – ilgesnis. Jame – ir „Sao Paulo“ strategas Mauricy Ramalho, buvęs brazilų treneris Vanderlei Luxemburgo.

Į rinktinę atidžiau pažiūrėti panoro ne tik kaltinantys sirgaliai, bet ir Brazilijos sporto ministras. Ketvirtadienį Aldo Rebelo pareikalavo tyrimo.

„Tai siaubinga gėda brazilų futbolui. Turime išanalizuoti ir išsiaiškinti tokios katastrofos šaknis. Privalome išmokti pamoką ir viską pataisyti, kad Brazilija galėtų atgauti savo statusą pasaulio futbolo bendruomenėje“, - sakė A.Rebelo.

Pralaimėjimą vokiečiams jis vadino nacionaline tragedija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.