Didier Drogba grįžta į Londono „Chelsea“ klubą

Didier Drogba grįžta į Londono „Chelsea“ klubą. 36-erių puolėjas su Anglijos klubu turėtų pasirašyti mažiausiai vienerių metų sutartį, po kurios baigęs karjerą jis papildys „Chelsea“ štabą.

D.Drogba grįžta į Londono "Chelsea" klubą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Drogba grįžta į Londono "Chelsea" klubą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-21 01:07, atnaujinta 2018-02-11 20:28

José Mourinho neseniai aiškino, jog jau baigė formuoti savo komandos sudėtį naujajam sezonui, kai į Londoną atvyko „Chelsea“ naujokai Filipe Luisas, Diego Costa, Cescas Fabregasas ir Mario Pašaličius.

Bet treneris iš Portugalijos sąmoningai užmiršo D.Drogba, kurį visi Londono komandoje laiku savu.

36-erių puolėjas, pasibaigus 18 mėnesių sutarčiai su Stambulo „Galatasaray“, yra laisvas ir paprasčiausiai grįžta namo – ten, kur jis žaidė nuo 2004 iki 2012 metų ir visada buvo J.Mourinho numylėtinis.

„Chelsea“ gerbėjai jau pasiruošę sutikti savo didvyrį – puolėją, kuris padovanojo Londono klubui Čempionų lygos taurę, įmušęs lemtingą įvartį į Miuncheno „Bayern“ vartus per 2012 metų finalą Miunchene.

D.Drogba pasiruošęs įrodyti, kad jį dar per anksti nurašyti. Po Demba Ba išvykimo į Stambulo „Besiktas“ klubą ir Samuelio Eto'o (baigėsi sutartis)pasitraukimo „Chelsea“ reikia patyrusio vidurio puolėjo. J.Mourinho tiki, kad D.Drogba charizmatiškumas pravers ne tik aikštėje, bet ir komandos drabužinėje, siekiant naujo triumfo Čempionų lygos turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.