Niujorko klubas pristatė Franką Lampardą

Naujoji JAV futbolo franšizė „New York City“ paskelbė, kad prie ekipos prisijungė Frankas Lampardas. Buvęs Londono „Chelsea“ saugas ketvirtadienį sukirto rankomis su amerikiečių ekipa. F.Lampardas tapo antruoju garsiu „New York City“ pirkiniu – futbolininkas prisijungs prie 32-ejų ispano Davido Villos.

F.Lampardas su Anglijos rinktine žaidė pasaulio čempionate.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
F.Lampardas su Anglijos rinktine žaidė pasaulio čempionate.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 7:36 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:13 PM

36 metų F.Lampardas dabar bus išnuomotas „Melbourne City“ ekipai, nes Niujorko komanda rungtyniauti pradės tik nuo 2015-ųjų.

F.Lampardas buvo sulaukęs įvairių pasiūlymų, bet nusprendė žengti žingsnį į Niujorką. Naujosios MLS lygos franšizės dalį valdo „Manchester City“ savininkas šeichas Mansouras.

Manoma, kad F.Lampardui labai patiko „New York City“ klubo vizija.

„New York City“ buvo suformuotas 2013 metų gegužę, bet iki kitų metų kovo čempionate nežais. Dėl šios priežasties F.Lampardui gali tekti praleisti kurį laiką dukterinėje Niujorko klubo komandoje „Melbourne City“ Australijoje.

Per trylika metų F.Lampardas tapo rezultatyviausiu „Chelsea“ istorijoje žaidėju. Jis laimėjo tris „Premier“ lygos titulus, 2012 metais tapo Čempionų lygos nugalėtoju, keturiskart iškovojo Anglijos futbolo asociacijos taurę ir 2013-aisiais laimėjo Europos lygą.

Saugas buvo tarp 23-ių Anglijos rinktinės žaidėjų, vykusių į pasaulio čempionatą. Bet R.Hodgsonas jam leido pasireikšti tik kartą – per rungtynes su Kostarika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.