„Žalgirio“ futbolininkai keliaus linksmintis prie Žaliųjų ežerų

Lietuvos A lygos čempionate tvirtai pirmaujantys Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai nutarė atsipalaiduoti ir pašėlti su savo aistruoliais. „Norime įrodyti vilniečiams, kad „Žalgiris“ - ne tik rungtynės stadione“, – sakė klubo vykdomoji direktorė Vilma Venslovaitienė.

„Žalgirio“ futbolininkai nutarė atsipalaiduoti ir pašėlti su savo aistruoliais.<br>zalgiris-vilnius.lt nuotr.
„Žalgirio“ futbolininkai nutarė atsipalaiduoti ir pašėlti su savo aistruoliais.<br>zalgiris-vilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 3:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:03 PM

Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ kviečia visus sostinės gyventojus ir svečius sekmadienį, rugpjūčio 10 dieną, 12 valandą atvykti prie Balsio ežero (Žalieji ežerai) ir tapti šventės „Ištaškyk karštį su Vilniaus „Žalgiriu“ dalyviais.

Šventės, kurioje dalyvaus ir „Žalgirio“ futbolininkai, metu visi susirinkusieji prie Balsio ežero išvys paplūdimio futbolo turnyrą, galės dalyvauti linksmuose konkursuose, loterijoje laimėti „Žalgirio“ techninio rėmėjo „Kappa“ prizus ir įsigyti bilietus į rugpjūčio 11-ąją (18.45 val.) Vilniuje vyksiančias žalgiriečių rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“. Taip pat visų poilsiaujančių „Žalgirio“ bičiulių lauks specialios poilsio zonos, gaivieji gėrimai, gera muzika ir puiki nuotaika.

„Mes sakome, kad „Žalgiris“ - daugiau nei futbolas. Dalyvaujame socialinėje veikloje, sudarome sąlygas į rungtynes nemokamai atvykti vaikams ir senjorams, rengiame akcijas moksleiviams, studentams. „Žalgiris“ yra Vilniaus istorijos ir gyvenimo dalis, o vilniečiai - mūsų komandos varomoji jėga ir įkvėpimas“, - sakė V.Venslovaitienė.

Sekmadienį žalgiriečiai prie Žaliųjų ežerų surengs paplūdimio futbolo turnyrą, kuriame progą išbandyti jėgas turės aštuonios komandos, savo gretose galinčios turėti neribotą skaičių žaidėjų (vienu metu aikštėje galės rungtyniauti tik penki). Turnyre teisėjaus „Žalgirio“ ekipos futbolininkai. Komandų registracija vyksta el. paštu: info@zalgiris-vilnius.lt.

Paplūdimio futbolo turnyrą lydės įvairūs konkursai, loterijos, muzika. Norintiems pailsėti nuo karščio bus įrengta speciali poilsio zona, kurioje bus galima nemokamai atsigaivinti gėrimais, nusifotografuoti su žalgiriečiais ar tiesiog atsipūsti leidžiant laiką ant patogių sėdmaišių.

„Žalgiris“ taip pat kviečia visą šią savaitę savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje dalintis nuotraukomis, kuriose galima matyti, kaip kovojate su karščiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.