Futbolą pamiršęs D. Maradona atsidavė aistroms

Argentinos futbolo legendai Diego Maradonai vis mažiau rūpi futbolas – meilės nuotykiais išgarsėjęs 53 metų argentinietis vieną po kito mezga romanus, kurie plačiai aptarinėjami jo gimtinėje.

D.Maradona garsėja nuotykiais ir skandalais.<br>"Scanpix/Reuters" nuotr.
D.Maradona garsėja nuotykiais ir skandalais.<br>"Scanpix/Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-05 12:42, atnaujinta 2018-02-11 13:08

Argentinos žiniasklaida rašo, kad šią savaitę D.Maradona leidžia Dubajuje su 35 metų Pamela de los Angeles, šalyje gerai žinomu modeliu, kuri nevengia rodyti nepridengtų savo grožybių.

Naujoji buvusio futbolininko aistra užtemdė buvusią 23 metų futbolininkę Rosio Olivą, kuriai žvaigždė piršosi per Valentino dieną.

Šių metų pasaulio futbolo čempionato metu D.Maradona lankėsi Brazilijoje, tačiau jo buvimas šalia rinktinės nebuvo pageidaujamas.

Žvaigždė buvo sukėlusi skandalą, kai nebuvo įleistas į vienas rungtynes, o Argentinos mače su Iranu jis neištvėrė iki pabaigos ir savo komentarais supykdė šalies futbolo vadovus.

Argentinos futbolo federacijos prezidentas Julio Grondona pareiškė, kad D.Maradonos buvimas tribūnose kenkia komandai, nes jam išėjus Lionelis Messi pelnė pergalingą įvartį.

Komentuodamas tai televizijos laidoje D.Maradona parodė savo oponentui vidurinį pirštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.