Vilniaus „Žalgiriui“ - dar vienas smūgis

Vilniaus „Žalgiris“ prarado dar vieną puolėją - Krisčiui Andreou atlikta menisko operacija.

Vilniaus „Žalgirio" komandoje beveik neliko puolėjų.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Vilniaus „Žalgirio" komandoje beveik neliko puolėjų.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 6:28 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:25 PM

Sostinės ekipos legionierių iš Kipro pastaruoju metu persekioja traumos. Gegužės viduryje per rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“ po šiurkščios varžovo atakos puolėjui įtrūko vidinis šoninis raištis.

Po to epizodo K. Andreou beveik 2 mėnesius nesportavo ir prie „Žalgirio“ treniruočių prisijungė tik liepos pradžioje, skelbia zalgiris-vilnius.lt.

Neseniai atstovaudamas „Žalgirio“ dubleriams legionierius vėl patyrė traumą. Atlikus tyrimus puolėjui buvo nustatytas kairės kojos išorinio menisko radialinis plyšimas.

Šį kartą futbolininką teko operuoti. Prognozuojama, kad sportuoti jis negalės mažiausiai mėnesį.

K. Andreou - antrasis iš rikiuotės iškritęs „Žalgirio“ puolėjas. Sekmadienį per rungtynes su „Trakais“ šeivikaulis lūžo Adi. Brazilas dėl šios traumos nerungtyniaus 3 mėnesius.

Dar vienas su komanda šį sezoną daug besitreniravęs puolėjas - Edvinas Baniulis - šiuo metu dalyvauja Romos „Lazio“ peržiūroje.

„Žalgiryje“ buvo likęs tik vienas puolėjas Andrius Velička, bet jau trečiadienį prie komandos treniruočių prisijungs 19-metis Darius Kazubovičius iš LFF I lygoje rungtyniaujančio „Žalgiriečio“.

Be to, vilniečių strategas Marekas Zubas per rungtynes puolėjo pozicijoje jau ne kartą yra išbandęs Liną Pilibaitį ir Serge'ą Nyuiadzi, puolėju buvo išbandytas Rytis Leliūga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.