„Chelsea“ planuose - S. Khediros atvykimas ir P. Čecho išvykimas

Aktyviai vasaros rinkoje dalyvavęs Londono „Chelsea" klubas dar gali pakeisti keletą žaidėjų savo sudėtyje.

P.Čechas „Chelsea" komandoje - jau 10 metų.<br>AP nuotr. iš archyvo
P.Čechas „Chelsea" komandoje - jau 10 metų.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-07 13:24, atnaujinta 2018-02-11 12:02

„Chelsea" treneris Jose Mourinho atsisveikino su Davidu Luizu, Ashley Cole'u ir Franku Lampardu, už 28 mln. svarų sterlingų pardavė Romelu Lukaku, kuris atsidūrė „Everton" komandoje.

„Stamford Bridge" stadiono šeimininkais nuo kito sezono galės vadintis buvę Madrido „Atletico" žaidėjai - puolėjas Diego Costa ir gynėjas Filipe Luisas, „Barcelona" saugas Cescas Fabregasas, sugrįžo ir Didier Drogba.

Tačiau tai dar ne viskas. Vis dažniau užsienio spaudoje užsimenama, kad „Chelsea" stovyklą papildys Madrido „Real" saugas Sami Khedira. 27 metų Vokietijos rinktinės žaidėju, kurio vertė futbolo rinkoje - 30 mln. svarų sterlingų, taip pat domisi Londono „Arsenal" ir Miuncheno „Bayern".

Didelė tikimybė, kad J.Mourinho į Madrido „Real" išsiųs ilgametį ekipos vartininką Petrą Čechą - 32 metų čekas „Chelsea" vartus gina nuo 2004-ųjų. Tai reiškia, kad „Chelsea" pirmuoju vartininku taps 22 metų Belgijos rinktinės vartininkas Thibaut Courtois, kuris pastaruosius tris sezonus buvo išnuomotas Madrido „Atletico" komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.