Nosinaitės tribūnose portugalų trenerio P. Bento nejaudina

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:25 PM

Portugalijos rinktinė patyrė tikrą pažeminimą ir aikštę paliko tribūnose pasirodžius baltoms nosinaitėms. Jomis portugalų aistruoliai išreiškė didžiulį nepasitenkinimą, nes jų dievaičiai atrankos į 2016 metų Europos futbolo čempionatą etapą pradėjo labai netikėta nesėkme, rašo goal.com.

Portugalija 0:1 pralaimėjo Albanijos futbolininkams.

Portugalija buvo neabejotina rungtynių favoritė, bet nesugebėjo ištiesti kojų po neįtikėtino Bekimo Balajo smūgio antrajame kėlinyje.

Šeimininkai rimtai spaudė varžovus ir mėgino būdų, kaip išlyginti rezultatą. Po keitimo pasirodęs Ricardo Horta buvo arčiausiai to, kai smūgiavo tiesiai į skersinį.

Tačiau portugalų viltims išsipildyti nebuvo lemta ir futbolininkai judėjo į rūbinę, kai tribūnose aidėjo švilpimas. Kai kurie sirgaliai išsitraukė baltas nosinaites.

Pralaimėjimas smogė ir Paulo Bento reputacijai. Treneris ir taip negali jaustis tvirtai po pasaulio čempionato, kai portugalai neįveikė grupės barjero.

„Nosinaitės futbole yra normalu, - RTP sakė P.Bento. - Turime gerbti žmonių pasirinkimą ir sprendimus. Mums reikia tęsti savo darbą. Suprantame, kad rungtynės mums vyko nepalankiai. Rezultatas nebuvo garbingas.“

45 metų specialistas mano, kad pralaimėjimas – kaina, kurią rinktinė turėjo sumokėti dėl neišnaudotų progų pirmajame kėlinyje.

„Turėjome progų įmušti. Pirmąsias 45 minutes visiškai kontroliavome rungtynes“, - sakė P.Bento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.