Gėdinga D. Moyeso era „Manchester United“ kainavo 70 mln. eurų

„Manchester United“ trenerių Šlovės siena vis dar skelbia „Old Trafford“ svečiams, kad su Davidu Moyesu prasideda naujasis etapas. Realybėje yra kitaip. Etapas buvo trumpas ir skausmingas, o klubui D.Moyesas su savo štabu kainavo apie 70 milijonų eurų.

D.Moyesas „Manchester United“ klubui kainavo daug.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
D.Moyesas „Manchester United“ klubui kainavo daug.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Sep 11, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:35 PM

Ir nors siena nėra atnaujinta – komandą jau treniruoja Louisas van Gaalas – ekipoje permainos akivaizdžios. Jau praėjo daugiau nei keturi mėnesiai, kai sero Alexo Fergusono įpėdinis D.Moyesas buvo išmestas.

Naujojo etapo uždavinio ėmėsi L.van Gaalas, kuriam klubas atrišo rankas rinkoje. Olandui pavesta užduotis – būti bent trečiam Anglijos „Premier“ lygoje.

„2013-2014 metų sezonas buvo rimtas iššūkis, bet jis nuvylė, - sakė „Manchester United“ vykdantysis vicepirmininkas Edas Woodwardas. - Bet su Louisu jau treniruotėse jaučiame, kad pradedama kažką ypatingo.“

„Manchester United“ klubui teko sumokėti už D.Moyeso atleidimą, bet daugiausia lėšų pareikalvo prasti rezultatai. Vien dėl to, kad „Manchester United“ nepateko į Europos turnyrus, klubas praras apie 10 procentų įplaukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.