P. Čechui atsibodo sėdėti ant suolo - prabilo apie permainas

Šį sezoną P.Čechas aikštėje pasirodė vos du kartus<br>AP nuotr. iš archyvo
Šį sezoną P.Čechas aikštėje pasirodė vos du kartus<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-08 11:58, atnaujinta 2018-01-28 04:27

10 metų Londono „Chelsea“ klubo vartus saugojusio Petro Čecho kantrybė trūko. Šį sezoną ant atsarginių žaidėjų suolą trinantis 32 metų vartininkas užsiminė, kad greičiausiai paliks Londono komandą.

Daugiau nei 500 rungtynių „Chelsea“ vartus gynęs P.Čechas ilgą laiką buvo nepamainomas komandos vartų sargas, tačiau šį sezoną trenerio Jose Mourinho sprendimu liko komandos užribyje - pagrindinio vartininko pareigos patikėtos jaunajam belgui - 22 metų Thibaut Courtois, kuris pastaruosius tris sezonus buvo paskolintas Madrido Atletico ekipai.

Šį sezoną P.Čechas aikštėje pasirodė vos du kartus ir „Premier“ lygoje sužaidė tik 66 minutes.

„Manau, „Chelsea“ klubo žmonės pakankamai gerai mane pažįsta, kad suvoktų, jokia tokia situacija nėra man tinkama. Galvojant apie Čekijos rinktinę ir 2016 metų Europos čempionatą, man ne laikas sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Kol kas nekalbėjau su niekuo iš klubo, bet jei situacija nesikeis, norėčiau ją išspręsti“, - Čekijos žiniasklaidai sakė P.Čechas.

Tiesa, čekas artimiausiu metu turėtų grįžti į startinę sudėtį, nes Anglijos pirmenybių mače su Londono „Arsenal“ po susidūrimo su Alexiu Sanchezu traumą patyrė Courtois. Tiesa, belgo trauma nėra labai rimta ir jis netrukus turėtų grįžti į aikštę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen