L. Suarezas atnešė „Barcelona“ ekipai vien nelaimes

L.Suarezas įvarčio nepelnė, bet daug kartų stvėrėsi už galvos.<br>AP nuotr.
L.Suarezas įvarčio nepelnė, bet daug kartų stvėrėsi už galvos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2014, 10:45 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 6:16 PM

Po įspūdingo sezono starto – apmaudus nesėkmių ruožas. „Barcelona“ šeštadienį prarado pirmąją vietą Ispanijos futbolo čempionate, kai namuose 0:1 pralaimėjo kukliam Vigo „Celta“ klubui, kurį anksčiau treniravo dabartinis katalonų treneris Luisas Enrique.

„Celta“ komanda laimėjo svečiuose prieš „Barcelona“ pirmąkart nuo 1942 metų, o šį sezoną per 10 turų patyrė tik vieną nesėkmę ir užima 6-ąją vietą.

„Barcelona“ nesėkmės sutapo su urugvajiečio Luiso Suarezo prisijungimu prie komandos. Prieš savaitę jis debiutavo komandoje Madride per 1:3 pralaimėtą „El Clasico“, o dabar pirmąkart pasirodė „Camp Nou“ stadione.

Dėl kandžiojimosi išgarsėjęs ir pasaulio čempionate keturių mėnesių diskvalifikaciją užsidirbęs L.Suarezas kol kas niekuo nepadėjo savo komandai ir treneriai turės gerokai pasukti galvą, ką su juo daryti toliau.

„Barcelona“ žvaigždės Neymaras ir Lionelis Messi šeštadienį mače su „Celta“ stengėsi ir buvo arti tikslo, tačiau ir vienas, ir kitas po du kartus pataikė į svečių vartų konstrukcijos elementus.

„Kai kamuolys nenori eiti ten, kur reikia, nieko nepadarysi. Mes prašome savo aistruolių toliau tikėti mumis. Mes patys labiausia norime, kad viskas būtų kitaip“, - kalbėjo L.Suarezas po pralaimėjimo.

„Mes buvome pakankamai stiprūs, kad apsigintume ir turėjome pakankamai deguonies įmušti įvartį. Turėtume sąžiningai prisipažinti, kad jeigu „Barcelona“ būtų pirmoji pelniusi įvartį, viskas būtų buvę kitaip. Bet mes žinojome, kaip reikia žaisti“, - kalbėjo „Celta“ treneris Eduardo Berizzo, prieš sezoną perėmęs L.Enrique pareigas.

Pergalingą įvartį 55-ąją min. pelnė puolėjas Joaquinas Larrivey, kuriam tai buvo 7-asis taiklus smūgis šiame čempionate. Tiek pat įvarčių yra pelnęs L.Messi.

Tuo tarpu „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo pabėgo toli – šeštadienį portugalas pelnė jau 17-ąjį įvartį čempionatą ir 22-ąjį šį sezoną visose varžybose.

„Kalbėti apie Cristiano jau darosi sudėtinga. Jis yra tiesiog fantastiškas“, – sakė “Real“ treneris Carlo Ancelotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.