Manuelis Pellegrini „Manchester City“ stiliaus nekeis

M.Pellegrini tiki savo futbolo filosofijos sėkme.<br>AP nuotr.
M.Pellegrini tiki savo futbolo filosofijos sėkme.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 9:12 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 3:10 PM

Manchester City“ strategas Manuelis Pellegrini tikina, kad neketina keisti savo komandos žaidimo stiliaus, nors ši sulaukia kritikos dėl prastų rezultatų. Sekmadienį „Manchester City“ Anglijos čempionato derbyje 1:0 nugalėjo „Manchester United“ komandą.

„Mūsų sąskaitoje – vienas ar du blogi rezultatai. Aš neketinu keisti savo filosofijos, - sakė M.Pellegrini. - Spaudimas tas pats. Norėjome laimėti, nes mums reikia taškų. Norime išsaugoti Anglijos čempionų titulą.“

Po dešimties turų „Manchester City“ komanda užima trečiąją vietą ir 6 taškais atsilieka nuo lyderės Londono „Chelsea“ komandos. Tačiau kai reikalai pasisuka apie prastus rezultatus, sirgaliai pirštais rodo į Čempionų lygą.

„Manchester City“ komanda E grupėje per tris mačus iškovojo du taškus. Ekipa 0:1 pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ komandai ir atitinkamai 1:1 bei 2:2 sužaidė su „Roma“ ir Maskvos CSKA komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.