C. Ancelotti: „M. Balotelli nėra kaltas dėl „Liverpool“ bėdų“

Madrido „Real“ strategas Carlo Ancelotti mano, kad „Liverpool“ klubo problemas Mario Balotelliui nurašantys kritikai renkasi lengviausią kelią. Ne vieną Europos galiūną treniravęs 55 metų futbolo specialistas iš Italijos pabrėžia, kad „Liverpool“ bėdos susideda iš daugiau detalių nei vieno puolėjo sunkumai.

„Liverpool“ gerbėjai dėl komandos kliūčių kaltina M.Balotelli.<br>AP nuotr.
„Liverpool“ gerbėjai dėl komandos kliūčių kaltina M.Balotelli.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 5:33 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:38 AM

Šį sezoną „Liverpool“ sirgaliai tik svajoja apie praėjusį, kai klubas vaikėsi pirmąjį Anglijos čempionato trofėjų nuo 1990 metų. Tiesa, „Liverpool“ lenktynių įtampos neatlaikė, nors demonstravo kovingumą.

Brendano Rodgerso auklėtiniai sulaukė gausybės plojimų dėl gražaus atakuojančio futbolo. „Liverpool“ netgi buvo klijuojama šio sezono Čempionų lygos juodojo arkliuko etiketė.

Tačiau realybė pasirodė kitokia. „Liverpool“, kol kas, siaubingai prastai žaidžia ir Europoje, ir Anglijoje.

Pernai per 33 mačus 31 įvartį įmušusio Luiso Suarezo pardavimo padariniai jaučiasi labai ryškiai. Komandos skausmą pabrėžia ir puolėjo Danieliaus Sturridge'o trauma, o vasarą įsigytas M.Balotelli niekaip nepritampa. Pastarajam tenka didžiausia dalis kritikos.

Italijos futbolininkas nuo atvykimo įmušė vos du įvarčius, kurių vertė – 20 milijonų eurų.

C.Ancelotti mano, kad britų žiniasklaida neturėtų susitelkti į vieną žaidėją, kurį mėgo kritikuoti dar tada, kai šis žaidė „Manchester City“ klube.

„Mes labai daug kalbame apie Mario. Per daug, – „La Gazzetta dello Sport“ sakė C.Ancelotti. – M.Balotelli yra kokybiškas žaidėjas, atsidūręs komandoje, kuri prarado L.Suarezą. Ji turi rasti problemų sprendimo būdus. Ir M.Balotelli nėra vienintelė „Liverpool“ bėda. Tai kompleksinis klausimas. Žinoma, Mario turi padėti komandai pasiekti praėjusio sezono lygį, bet negalima jį kaltinti dėl visko.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu