M. Pellegrini: „Negaliu suprasti, kodėl taip prastai žaidėme“

M.Pellegrini po rungtynių liejo apmaudą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Pellegrini po rungtynių liejo apmaudą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 11:58 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 4:29 AM

Manchester City“ treneris Manuelis Pellegrini prisipažino, kad jam sunku suprasti, kodėl jo žaidėjams sunkiais sekasi žaisti Čempionų lygoje.

Trečiadienį Anglijos čempionai 1:2 savo aikštėje pralaimėjo Maskvos CSKA komandai ir pateko į sudėtingą situaciją E grupėje.

„Labai sunku suprasti, kodėl taip prastai žaidėme. Nuo rungtynių pradžios labai nervinomės ir leidome jiems įmušti du įvarčius. Tikrai, mes nežaidėme. Ypač pirmajame kėlinyje, komanda nebuvo tokia, kokią paprastai ją matome. Leidome jiems įmušti du lengvus įvarčius.

Jie visi yra svarbūs žaidėjai ir aš nesuprantu, kodėl jie negali žaisti Čempionų lygoje. Turime peržiūrėti daug dalykų, kad suprastume, kodėl tai buvo toks prastas pasirodymas.“, - apmaudą liejo M.Pellegrini.

Per ketverias rungtynes dukart pralaimėjusi ir dukart lygiosiomis sužaidusi „Manchester City“ balansuoja ties praraja. Kitas rungtynes šis klubas žais su vietą kitame etape jau užsitikrinusia Miuncheno „Bayern“ bei „Roma“.

„Tai pasitikėjimo savimi krizė. Mes turime surasti priežastį, kiekvieną dieną kalbėti su žaidėjais ir bandyti laimėti.

Jei yra bent matematinis šansas patekti į kitą etapą – reikia bandyti. Tai sudėtinga, tačiau nėra neįmanoma“, - sakė futbolo specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.