Julius Kvedaras atsišaudė į Lietuvos futbolo kritiką

LFF prezidentas Julius Kvedaras turėjo atsakyti į nepatogius klausimus apie federacijos įtaką Igorio Pankratjevo sprendimams dėl nacionalinės komandos sudėties, „pilkojo kardinolo“ Stasio Stonkaus vaidmenį ir niūrias Lietuvos futbolo perspektyvas.

Virš J.Kvedaro pavardės susikaupęs įtarimų šešėlis.<br>M.Kulbio nuotr.
Virš J.Kvedaro pavardės susikaupęs įtarimų šešėlis.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-24 08:32, atnaujinta 2018-01-20 19:15

„Kaip maždaug ir tikėjausi. Aišku, visada norisi geriau, bet tai atitinka realijas“, – eurofootball.lt Lietuvos rinktinės rezultatus 2016 metų Europos čempionato atrankoje vertino J.Kvedaras, patikinęs, kad I.Pankratjevas turės atsakyti už komandos rezultatus.

Buvęs garsus Lietuvos futbolininkas Valdas Ivanauskas kur kas kritiškiau vertina Lietuvos futbolo situaciją. Tačiau toks trenerio atvirumas nesužavėjo J.Kvedaro: „Aš prieš tokius dalykus. Galime savo rate pasišnekėti, kaip atrodo. Viską atspausdino prieš rungtynes išleistoje vadinamoje programoje, kurią neseniai aš pamačiau. Apie savo šalį nėra gražu taip kalbėti. O šiaip, jei nori, galima sakyti, juk žodžio laisvė. Galbūt tik nereikėjo kalbėti, kad „aš pats geriausias žaidėjas“.

Galiausiai paaiškinęs S.Stonkaus vaidmenį LFF, J.Kvedaras išsisukinėjo nuo jam vainikuojamo „pilkojo kardinolo“ statuso: „O kardinolai... Tai kas čia tie kardinolai? Rišeljė buvo kardinolas „Trijuose muškietininkuose“.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.