Futbolo realybė: paskutiniam mačui „Banga“ nesurenka žaidėjų

Lietuvos futbolo čempionatas finišuoja šeštadienį.
Lietuvos futbolo čempionatas finišuoja šeštadienį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-28 18:25, atnaujinta 2018-01-20 09:11

Paskutinės šio sezono Lietuvos futbolo rungtynės tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“ ekipų, kurios turėjo būti žaidžiamos šeštadienį 12 valandą, panašu, neįvyks.

Gargždiškiai oficialiu raštu informavo apie savo neatvykimą į sostinę, motyvuodami tokį sprendimą žaidėjų stoka, praneša Vilniaus komandos oficialus puslapis.

Dalis futbolininkų komandai negali padėti dėl traumų ir diskvalifikacijų, o FK “Banga” dubleriams neleista atstovauti pagrindinei ekipai. Bilietus į šį mačą įsigijusiems aistruoliams bus grąžinami sumokėti pinigai. Pirmadienį bus paskelbta informacija dėl pinigų grąžinimo tvarkos. Jeigu pasitvirtins informacija, jog Gargždų „Bangos“ vienuolikė Vilniuje nepasirodys, žalgiriečiai vietoje numatyto mačo 12 valandą išbandys jėgas parodomosiose tarpusavio rungtynėse. Šeštadienį į stadioną žiūrovai galės patekti nemokamai. 15 valandą Lietuvos čempionai lauks visų savo fanų „Alaus namuose“ (Alberto Goštauto g. 8), kur įvyks sezono palydėtuvės. Šventiniame vakare ekipos gerbėjai kartu su žalgiriečiais dar kartą pasidžiaugs šiemet iškovotais trofėjais bei susigrąžinta šlovinga klubo istorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.