J. Kloppui Dortmundo „Borussia“ padėtis – idiotiška

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-22 10:38, atnaujinta 2018-01-18 15:36

Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas yra pagarsėjęs vaizdingais pasisakymais ir šįkart nepraleido progos įvertinti savo auklėtinių pasiekimų. „Borussia“ ekipai šis sezonas – tragiškai ir strategas mano, kad komanda atrodo lyg idiotė, rašo BBC.

„Mums gali pasitarnauti tai, kad stovime tokioje situacijoje it visiški idiotai. Dabar turėsime tris savaites pasirengimui. Jį išnaudosime tam, kad pasirodytume, kaip visiškai kita komanda“, - sakė J.Kloppas, kai „Borussia“ savaitgalį 1:2 pralaimėjo Brėmeno „Werder“ futbolininkus.

Prieš žiemos pertrauką Vokietijos „Bundesliga“ čempionate Dormtundo „Borussia“ užima antrąją nuo galo vietą.

„Borussia“ gerbėjams Vokietijos čempionatas – visiškas nusivylimas, tačiau šie mato kontrastą, kai žvilgteli į Čempionų lygą. „Borussia“ elitiniame Europos turnyre grupės etapą baigė pirmojoje vietoje ir pateko į aštuntfinalį, kuriame žais su Italijos čempione Turino „Juventus“ ekipa.

„Visa mums išsakoma kritika – pagrįsta. Tai buvo reakcija į mūsų sezoną. Pirmojoje jo pusėje pasirodėme blogai. Gera naujiena, kad šie metai baigiasi“, - sakė J.Kloppas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.