„Žalgiryje“ - iš Maskvos „Torpedo“ grįžtantis S. Klevinskas

Patyręs vartininkas Saulius Klevinskas grįžta į Vilniaus „Žalgirį“. 2011 metais iš Lietuvos sostinės į Maskvos „Torpedo“ klubą persikėlęs marijampolietis vėl apsivilks Vilniaus komandos aprangą.

S.Klevinskas Vilniuje žaidė 2011-aisiais.<br>zalgiris-vilnius.lt
S.Klevinskas Vilniuje žaidė 2011-aisiais.<br>zalgiris-vilnius.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-23 10:55, atnaujinta 2018-01-18 12:06

Lietuvos jaunimo ir nacionalinės rinktinės garbę savo laiku gynęs 30-metis futbolininkas „Žalgirio“ gretose pakeis ekipą palikusį Aivarą Bražinską.   „Labai džiaugiamės, jog Saulius grįžta į „Žalgirį“. Su juo mums teko kartu dirbti tik pusmetį, tačiau šio laikotarpio užteko, kad jis įrodytų esąs tikras profesionalas bei aukšto lygio vartininkas“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.   Kartu su S.Klevinsku prie Lietuvos čempionų naujajame sezone prisijungs ir iš „Klaipėdos granito“ ekipos į Vilnių grįžtantis Lukas Lidakevičius, antrąją praėjusio sezono pusę uostamiesčio klube praleidęs nuomos pagrindais.   „Sauliaus ir Luko prisijungimas prie komandos sudarys reikiamą konkurenciją vartininko pozicijoje. Armantui (iki šiol buvusiam pagrindiniam „Žalgirio“ vartininkui, – red. pastab.) tai bus papildoma paspirtis. Visi šie žaidėjai treniruočių stovyklos metu naujam treneriui turės įrodyti savo vertę ir išsikovoti vietą pagrindinėje komandos sudėtyje“, – kalbėjo M.Nikoličius.   Antruoju „Žalgirio“ naujoku tapęs S.Klevinskas Maskvos „Torpedo“ klube sužaidė daugiau nei pusšimtį rungtynių, o 2011-aisiais buvo pripažintas geriausiu Rusijos pirmosios lygos vartininku.   Žalgiriečių gretas šiuo tarpsezoniu taip pat papildė puolėjas Elivelto, prie komandos vairo praėjusią savaitę stojo vyriausiojo trenerio pareigas eisiantis Valdas Dambrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.