Rusai pasirengę sumokėti pinigus Fabio Capello

Rusijos futbolo sąjunga (RFU) skelbia, kad greitai galės sumokėti visus pinigus rinktinės treneriui Fabio Capello. 68 metų buvęs Madrido „Real“, „AC Milan“, Turino „Juventus“ klubų ir Anglijos rinktinės treneris atlyginimą paskutinį kartą gavo prieš šešis mėnesius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 9:03 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 11:52 PM

Su finansiniais sunkumais susidūrusi RFU negalėjo patenkinti F.Capello sutarties sąlygų, kurioje, kaip pranešama, įrašyta 8,66 mln. eurų suma.

RFU prezidentas Nikolajus Tolstychas pranešė, kad dabar sąjunga jau gali sumokėti pinigus futbollo specialistui.

„Aš pats niekada nekėliau klausimo dėl šešis mėnesius vėluojančio atlyginimo. Rusijos rinktinės treneriu tapau, nes tikėjau šio projekto ateitimi ir iškeltų tikslų įgyvendinimu. Šiuo metu aš dar stipriau nei anksčiau tikiu galutine sėkme, nes geriau ir artimiau susipažinau su rusų kultūra ir šios šalies futbolu.

Į Rusiją vykau ne dėl solidaus kontrakto. Kai jį pasirašiau su federacija, turėjau ir kitų labai patrauklių pasiūlymų. Tačiau noriu pabrėžti, kad dirbti tiek laiko negaunat atlyginimo yra nenormalu", - laiške yra rašęs F.Capello.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.