Treneriui nepaklusęs S. Eto'o gali būti atleistas

„Sampdoria“ naujokui 33 metų Samueliui Eto'o gali netekti darbo. Nemalonumų puolėjas iš Kamerūno sulaukė po barnio su komandos treneriu Sinisa Mihajlovičiumi.

S.Eto'o nusprendė nedalyvauti antrojoje treniruotėje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Eto'o nusprendė nedalyvauti antrojoje treniruotėje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-03 12:43, atnaujinta 2018-01-14 06:39

Futbolininkas atsisakė dalyvauti antrojoje komandos treniruotėje pirmadienį, po sekmadienį patirto pralaimėjo 1:5 „Torino“ komandai.

S.Mihajlovičius pirmadienį suplanavo dvi treniruotes, vieną ryte, kitą – popiet. Tai turėjo būti bausmė komandai už patirtą pažeminimą išvykoje.

Tačiau vos prieš savaitę prie šio klubo prisijungęs S.Eto'o treniruočių centrą paliko po pirmosios treniruotės apie tai treneriui nieko nepranešęs.

S.Mihajlovičius žinomas, kaip griežtas treneris. Po pralaimėjimo sekmadienį jis sakė jaučiąs gėdą. Tose rungtynėse kamerūnietis aikštėje pasirodė antrojo kėlinio viduryje.

„Nėra jokių argumentų, pateisinančių S.Eto'o, dėl labai paprastos priežasties. Priimant sprendimą buvo reikalinga dviejų žmonių nuomonė, o jis tai padarė vienas.

Po rytinės treniruotės aš jo nemačiau ir su juo nekalbėjau. Nežinau, kodėl jis išėjo ir nežinau ką klubas darys toliau. Aišku tai, kad jis man nieko nepaaiškino. Laikau tai didžiule nepagarba man ir komandai“, – sakė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.