„Roma“ – nušvilpta, „Fiorentina“ – Italijos taurės pusfinalyje

Tragiški „Roma“ metai tęsiasi. Italijos taurėje „Roma“ futbolininkai namuose 0:2 pralaimėjo „Fiorentina“ ekipai ir leido šiai žengti į pusfinalį.

„Roma“ sirgaliai nušvilpė savo ekipos žaidėjus.<br>AP nuotr.
„Roma“ sirgaliai nušvilpė savo ekipos žaidėjus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-04 10:29, atnaujinta 2018-01-14 04:40

Savų sirgalių nušvilptos „Roma“ ekipos žudiku tapo Mario Gomezas, įmušęs 65 ir 89 minutėmis. „Fiorentina“ pernai žaidė Italijos taurės finale, bet Romos „Stadio Olimpico“ stadione pralaimėjo „Napoli“ komandai. Dabar pusfinalyje „Fiorentina“ susitiks su Turino „Juventus“.

„Tai buvo labai svarbus mūsų tikslas. Šiame stadione pernai kritome prieš „Napoli“. Galbūt mums pavyks ir vėl čia sugrįšime., – kalbėjo M.Gomezas. – Džiaugiuosi įvarčiais, nes mano buvo sunkus periodas. Buvau iškritęs metams, tad dar reikia laiko, kad vėl žaisčiau geriausią savo futbolą.“

„Roma“ futbolininkams mačo pabaiga buvo itin nemaloni – sirgaliai juos nušvilpė, o judant rūbinių link turėjo klausytis aistruolių pasipiktinimų ir raginimų labiau stengtis.

„Roma“ komanda 2015 metus pradėjo sunkia pergale prieš „Udinese“, bet tada sekė keturios lygiosios iš eilės. „Serie A“ lyderiams įkąsti siekusi ekipa dabar nuo „Juventus“ atsilieka septyniais taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.