Z. Ibrahimovičius keikė teisėją ir dėkojo draugams iš Brazilijos

Z.Ibrahimovičius buvo išvytas iš aikštės.<br>AP nuotr.
Z.Ibrahimovičius buvo išvytas iš aikštės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-12 08:00, atnaujinta 2018-01-10 21:41

„Paris Saint-Germain“ puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius piktinosi teisėju ir negailėjo liaupsių komandos draugams.

Nors per Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomąsias rungtynes Londone ryškiausia PSG žvaigždė jau 31-ąją minutę buvo išvyta iš aikštės, dešimtyje be savo lyderio likę svečiai sukūrė stebuklą.

Prancūzijos čempionai „Stamford Bridge“ stadione po pratęsimo su „Chelsea“ išplėšė lygiąsias 2:2 ir jau trečiąjį sezoną paeiliui pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

„Mano komandos draugai yra nuostabūs futbolininkai ir jie turi dideles širdis. Thiago Silva ir Davidas Luizas yra pasaulinio lygio žaidėjai, todėl esu labai laimingas, kad juos turiu savo komandoje, – džiaugėsi Z.Ibrahimovičius, negailėjęs karčių žodžių mačo arbitrui olandui Bjornui Kuipersui. – Tokiose rungtynėse rodymas raudoną kortelę jau 30-ą minutę privalai būti užtikrintas. Manau, kad teisėjas toks nebuvo, o aplink jį susibūrę „Chelsea“ žaidėjai padarė savo“.

Paryžius visą naktį šventė, o savo džiaugsmo neslėpė ir PSG prezidentas Nasseras Al-Khelaifi.

„Patekti čia į kitą etapą, žaidžiant su Mourinho „Chelsea“ buvo nepaprastai sunku. Bet dar prieš mačą pasakiau žaidėjams, kai mes su susitikome akis į akį, kad jie gali tai padaryti. Visi tuo tikėjo, – neslėpė PSG šeimininkas iš Kataro. – Labai didžiuojuosi komanda. 90 minučių aikštėje kovojo 10 karių. Atmosfera buvo nereali, o kartais net atrodė, kad mes žaidžiame namuose.

Ši sėkmė patvirtino, jog žaidėjai patikėjo mūsų projektu. Sveikinu ir mūsų trenerį, kuris įgyvendino sumanią taktiką ir atliko teisingus keitimus.

Kai mes 2011-aisiais įsigijome klubą, mes visą laiką tikėjome savo europietiškomis ambicijomis. Įveikęs tokią komandą kaip „Chelsea“, gali šį sezoną žygiuoti toli.

Tai istorinis mačas, o jis baigėsi visiškai priešingai pernykščiai akistatai su „Chelsea“, kai mes iškritome, rungtynių pabaigoje praleidę įvartį.

Mūsų klubo projektas vystosi teisinga kryptimi. Ir šį vakarą mes žaidėme, prisimindami tuos didžius prancūzų atletus, kurie šią savaitę žuvo Argentinoje. Šis mačas taip pat buvo jų garbei“.

„Tai, ką mes padarėme, yra nepakartojama. Eliminuoti Anglijos čempionato lyderius, žaidžiant 10 prieš 11 varžovų aikštėje yra tikras žygdarbis, – nesikuklino PSG saugas Blaise'as Matuidi. – Per du aštuntfinalio mačus visi pamatė dvi didžias Paryžiaus komandas. Mes vėl patekome į ketvirtfinalį. Taip jau padarėme ir du pastaruosius sezonus. Dabar reikia žygiuoti dar toliau. Esu nepaprastai laimingas. Tiesiog nepakartojama, kad įveikėme varžovus, žaisdami 10 prieš 11, nors mes ir nenusipelnėme žaisti dešimtyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.