„Milan“ po dešimties metų pertraukos pralaimėjo Florencijoje

„Fiorentina“ – „Milan“.<br>AP nuotr.
„Fiorentina“ – „Milan“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 11:29 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 7:18 PM

Italijos futbolo čempionate pirmadienį žaidžiamos 27-ojo turo rungtynės. Florencijos „Fiorentina“ klubas savo aikštėje 2:1 (0:0) nugalėjo „Milan“.

Antrojo kėlinio pradžioje svečius į priekį išvedė M.Destro, tačiau baigiantis rungtynėms šeimininkai išlygino ir persvėrė rezultatą. Pasižymėjo G.Rodriguezas ir Joaquinas.

Per pastarąsias penkerias rungtynes „Milan“ iškovojo vos vieną pergalę, o „Fiorentina“ ekipai išvykoje pralaimėjo pirmą kartą po beveik dešimties metų pertraukos.

„Fiorentina“ – „Milan“ 2:1. G.Rodriguezas (83), Joaquinas (89)./ M.Destro (56).

Kitose rungtynėse Romos „Lazio“ išvykoje 2:0 įveikė „Torino“ komandą ir atsiplėšė nuo ketvirtoje vietoje esančio „Napoli“ klubo ir nuo antroje vietoje esančios „Roma“ komandos atsilieka tik tašku.

„Lazio“ siekė penktosios iš eilės pergalės Italijos čempionate, tuo tarpu „Torino“ nori atsigauti po nesėkmių nacionalinėse pirmenybėse ir pralaimėjimo pirmosiose Europos lygos aštuntfinalio rungtynėse. Abu įvarčius antrojo kėlinio viduryje per septynias minutes pelnė F.Andersonas.

„Torino“ – „Lazio“ 0:2. F.Andersonas (71, 78). „Roma“ komanda nesugebėjo pasinaudoti proga ir atitrūkti nuo „Lazio“. Ji savo aikštėje 0:2 (0:0) pralaimėjo „Sampdoria“ komandai.

Įvarčius antrajame kėlinyje nugalėtojams pelnė L.DeSilvestri ir L.Murielis. Mačo pabaigoje šeimininkai liko žaisti mažumoje. Raudonoji kortelė buvo parodyta S.Keita.

„Roma“ – „Sampdoria“ 0:2. S.Keita (81-raudoniji kortelė)./ L.Se Silvestri (60), L.Murielis (78). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį