A lygos rungtynės vyks ir Visagine

„Utenis“ artimiausias dvejas namų rungtynes žais Visagino stadione.

„Utenis“ namų mačus žais Visagine.
„Utenis“ namų mačus žais Visagine.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 6:04 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 7:45 PM

Lietuvos futbolo A lygos čempionato namų rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ ir „Klaipėdos granitu“ Utenos „Utenio“ futbolininkai žais Visagino stadione.

Rungtynės su marijampoliečiais vyks kovo 18 d., o mačas su klaipėdiečiais – balandžio 7 d.

Iki šiol „Utenis“ žaidė vieną namų mačą – tasyk laikina savo aikšte tapusiame LFF stadione Vilniuje su Klaipėdos „Atlantu“.

„Mes norime žaisti namuose – Utenoje. Vilniuje ir Visagine mes šeimininkai tik ant popieriaus. Tokiais atvejais abi komandos žaidžia svečiuose“, – teigė „Utenio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Iš Visagino kilęs „Utenio“ saugas Valentinas Jeriomenko taip pat sakė, kad laukia rungtynių Utenoje. Tačiau sužaisti savo gimtajame Visagine jis tikrai ne prieš.

„Gal ir norėčiau prieš draugus pasirodyti. Ir palaikyti „Utenio“ žmonės tenai ateitų. Visaginiečiai A lygą matę senokai, jo išsiilgę. Kita vertus – Visaginas yra labai netoli Utenos. Tad ir uteniškiai čia atvažiuotų“, – kalbėjo saugas.

Tikimasi, kad iki ketvirtojo uteniškių namų mačo – su Vilniaus „Žalgiriu“ birželio 26 dieną, Utenos stadionas jau bus parengtas miesto komandai žaisti tikruose jos namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.