ČL burtai tapo didžiausiu „Real“ ir C. Ancelotti košmaru

Didžiausias Madrido „Real“ ir Carlo Ancelotti košmaras išsipildė. Madrido „Real“ Čempionų lygos ketvirtfinalyje susitiks su Madrido „Atletico“ komanda. Ekipa, kuri paskutinį kartą Ispanijos čempionate nušlavė „Real“ 4:0, rašo Goal.com.

„Real“ šį sezoną nė karto neįveikė „Atletico“ ekipos.<br>AFP/AP nuotr.
„Real“ šį sezoną nė karto neįveikė „Atletico“ ekipos.<br>AFP/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 4:25 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:58 PM

Žurnalistas Peteris Stauntonas teigia, kad „Real“ bijojo ne akistatos su „Barcelona“ ar Miuncheno „Bayern“ – „Atletico“ jiems tiesiog neįveikiami.

Nuo praėjusių metų Čempionų lygos finalo „Real“ su „Atletico“ susitiko šešis kartus. „Real“ ne tik nelaimėjo nė karto, bet „Atletico“ įrodė, kad savo žaidimu yra pranašesni už Madrido turčius.

Taigi, „Atletico“ laimėjo ketverias iš šešerių rungtynių, o likusios dvi baigėsi lygiosiomis.

„Atletico“ įmušė dvylika įvarčių, „Real“ – keturis.

Nors pernai Lisabonoje Čempionų lygos finale „Real“ patiesė „Atletico“ klubą 4:1, pastarąją komandą nuo čempionų vardo skyrė tik virpstas. Per teisėjo pridėtą laiką Sergio Ramosas tada nuginklavo „Atletico“ vartininką Thibaut Courtois ir per pratęsimą „Real“ aplenkė nuvargusius savo priešininkus.

Nors „Atletico“ nebeturi Diego Costos, Th.Courtois ar Filipe Luiso ir nebėra tokie galingi kaip pernai, Madrido klubas nesuka iš kelio ir dabar jų mintyse – keršto troškimas.

„Tai – labai galingi varžovai. „Atletico“ yra darni komanda, kuri didelę grėsmę kelia standartinėse situacijose. Jie yra kovingi ir bus labai sudėtinga“, – burtus komentavo „Real“ direktorius Emilio Butragueno.

Vasarį „Atletico“ nubloškė „Real“ klubą 4:0 ir virš C.Ancelotti pavardės iškėlė daug abejonių. Ar strategas jau išsisėmė?

55 metų italo auklėtinių pergalė aštuntfinalyje prieš Gelzenkircheno „Schalke“ buvo labai neįtikinama. „Real“ atsakomosiose rungtynėse namuose 3:4 nusileido vokiečiams ir buvo per įvartį nuo fiasko. 

Karališkąjį klubą „Santiago Bernabeu“ stadione nušvilpė net patys „Real“ aistruoliai.

Ketvirtfinalio poros

„Paris Saint Germain“ (Prancūzija) – „Barcelona“ (Ispanija)

Madrido „Atletico“ (Ispanija) – Madrido „Real“ (Ispanija)

„Porto“ (Portugalija) – Miuncheno „Bayern“ (Vokietija)

Turino „Juventus“ (Italija) – „Monaco“ (Prancūzija)

Datos. Pirmosios rungtynės bus žaidžiamos balandžio 14-15 dienomis, atsakomieji mačai vyks balandžio 21-22 dienomis. Pusfinalio burtai vyks balandžio 24 dieną. Finalas Berlyno olimpiniame stadione vyks birželio 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.