Kritikus nutildęs L. Suarezas išklibino C. Ancelotti kėdę

Į L.Suarezą investuoti milžiniški pinigai pradeda atsipirkti.<br>Reuters/AP/Scanpix nuotr.
Į L.Suarezą investuoti milžiniški pinigai pradeda atsipirkti.<br>Reuters/AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 10:16 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:45 PM

Apkaltintas viršsvoriu, Madrido „Real“ prezidento išvadintas „prastu žaidėju“ ir Ispanijos žiniasklaidoje iškritikuotas už vangią sezono pradžią „Camp Nou“ stadione Luisas Suarezas juokėsi paskutinis. barcelona-pergale.htm"="">barcelona-pergale.htm"" target="_blank">„Barcelona“ 2:1 nukovė „Real“ klubą, o 28-erių urugvajietis tapo rungtynių herojumi.

56-ąją minutę L.Suarezas įmušė pergalingą įvartį į principinio varžovo vartus ir pakabino Carlo Ancelotti karjerą „Real“ ekipoje ant plauko.

L.Suarezas savo karjerą „Barcelona“ gretose pradėjo įmušdamas tik tris įvarčius per 12 rungtynių. Bet paskutiniuose septyniuose mačuose puolėjas pasižymėjo septynis kartus.

Ir kol Neymaras švaistė vėjais keturias puikias progas prie „Real“ vartų, o Lionelis Messi tylėjo iki susitikimo pabaigos, L.Suarezas svarbiausiu metu ištempė „Barcelona“ futbolininkus į priekį.

„Tai – svarbiausias mano įvartis Barselonoje, – po mačo džiūgavo L.Suarezas. – Man jis buvo ypatingas. Ypatingai dėl to, kad žaidėme su „Real“.“

„Štai kodėl mes už jį sumokėjome tokią sumą“, – savo auklėtinį gyrė „Barca“ strategas Luisas Enrique.

Vasarą katalonai už problematišką Urugvajaus futbolo superžvaigždę paklojo 81 milijoną eurų.

„Real“ išsisėmė

„El Clasico“ apžvelgusi Europos žiniasklaida sutaria – „Real“ praleido puikią galimybę išplėšti pergalę Barselonoje ir įsiveržti į priekį Ispanijos čempionų titulo lenktynėse.

„Iki antrojo įvarčio žaidėme labai gerai. Bet tada viskas pasidarė labai sudėtinga, – sakė „Real" treneris C.Ancelotti. – Pirmajame kėlinyje atrodėme puikiai. Kontroliavome žaidimą, solidžiai gynėmės, bet lygiosioms pritrūkome šaltesnių nervų.“

„Pritrūkome idėjų“, – pripažino C.Ancelotti.

Jis mano, kad „Real“ nusipelnė bent lygiųjų.

„Sunku teigti, kad laimėjo geriausia komanda. Pirmąją valandą žaidėme geriau. Bet paskutinį pusvalandį „Barcelona“ kontratakos buvo pribloškiančios“, – pasakojo 55-erių italas.

Ispanijos žiniasklaida skalambija, kad ši nesėkmė gerokai išklibino C.Ancelotti postą „Real“ klube. Pats treneris dar nenukabina nosies.

„Turime laikytis plano. Manau, kad komanda patobulėjo. Situacija Ispanijos čempionate komplikuota ir „Barcelona" turi pranašumą, tačiau futbole būna visko. Mes nepasiduosime“, – pareiškė C.Ancelotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.