A lyga: „Stumbro“ lygiosios, „Atlanto“ pergalė prieš „Kruoją“

Kauno ekipa įsirašė tašką.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Kauno ekipa įsirašė tašką.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2015, 5:49 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:30 AM

Kauno „Stumbro“ futbolininkai nutraukė trijų pralaimėjimų iš eilės seriją, bet trijų taškų įsirašyti nesugebėjo. Lietuvos futbolo A lygoje „Stumbras“ savo aikštėje 1:1 sužaidė su turnyro lentelės kaimyne „Klaipėdos granito“ komanda.

Mačo įvarčiai buvo įmušti per 18 minučių. Pirmiausia į priekį išsiveržė „Stumbras“, kai 12 minutę pasižymėjo Martynas Dapkus.Tačiau netrukus rezultatą lygino Egoris Potapovas.

Klaipėdos „Atlanto“ komanda 3:1 nugalėjo Pakruojo „Kruojos“ futbolininkus, rungtynes baigusius dešimtiese. Įvartį spėjo įmušti ir išgirtasis „Atlanto“ legionierius Andrejus Paniukovas, keliantis baimę visiems A lygos vartininkams ir gynėjams.

Pirmieji šiose rungtynėse išsiveržė „Kruojos“ žaidėjai, kai 23 minutę įmušė Tomas Birškys. 32 minutę Robertas Vėževičius išlygino rezultatą. 71 minutę „Kruojos“ reikalai tapo prastesni, nes Crisanas Horia Alexandru gavo antrąją geltonąją kortelę.

73 minutę R.Vėževičius leido „Atlantui“ išsiveržti į priekį, o antrąją teisėjo pridėto laiko minutę įmušė ir A.Paniukovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.