C. Ronaldo mušė įvartį, „Barcelona“ netikėtai barstė taškus

„Real“ ir „Eibar“ rungtynės.<br>AP nuotr.
„Real“ ir „Eibar“ rungtynės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2015, 7:21 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:23 AM

Cristiano Ronaldo įvarčiu atšventė panaikintą geltoną kortelę, kai šeštadienį pasirodė Ispanijos futbolo čempionato rungtynėse. Madrido „Real“ prieš „Eibar“ futbolininkus šventė pergalę 3:0. Tai buvo trečioji „Real“ pergalė iš eilės.

C.Ronaldo įvartį įmušė 21 minutę, o prie jo po dešimties minučių prisidėjo J.Hernandezas.

83 minutę puikiai sužaidė Jese, kuris įvarčiu baigė gražią ataką.

C.Ronaldo per mačą su „Rayo Vallecano“ buvo gavęs geltoną kortelę už vaidybą, bet „Real“ parašė apeliaciją ir Ispanijos futbolo asociacija teisėjo sprendimą panaikino. Jeigu geltona kortelė būtų galiojusi, C.Ronaldo būtų negalėjęs žaisti šeštadienio rungtynėse.

C.Ronaldo šį sezoną Ispanijoje yra įmušęs 38 įvarčius.

Netikėtumas svečiuose

„Barcelona“ futbolininkai prarado du taškus, kai nesugebėjo nugalėti „Sevilla“ klubo, stiprinančio pozicijas kovoje dėl vietos viename iš Europos turnyrų.“Barcelona“ ir „Sevilla“ mačas baigėsi 2:2.

Svečiai „Barcelona“ futbolininkai pirmavo po pirmojo pusvalandžio, kai taikliais smūgiais pasižymėjo Lionelis Messi (14 min.) ir Neymaras (31).

Tačiau „Sevilla“ jau 38 minutę sugrąžino intrigą – įmušė E.Banega. Antrajame kėlinyje K.Gameiro padarė tai, ko troško visi „Sevilla“ sirgaliai – mušė įvartį į C.Bravo vartus ir išlygino rezultatą.

Nepratęsė serijos

Madrido „Atletico“ futbolininkams nepavyko pratęsti trijų pergalių iš eilės serijos. „Atletico“ išvykoje 2:2 sužaidė su „Malaga“ komanda, kuri kabinasi vietą Europos lygos turnyro atrankoje.

„Atletico“ komandoje du įvarčius įmušė A.Griezmannas, pasižymėjęs 25 ir 78 minutėmis. „Malaga“ ekipoje įmušė G.Samuelis (71).

Pirmąjį įvartį į šios komandos sąskaitą įrašė F.Torresas, kuris 37 minutę nukreipė kamuolį į savuosius vartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.