C. Tevezas tiki, kad „Juventus“ gali laimėti Čempionų lygą

Šią savaitę sugrįžta Čempionų lyga. Stipriausi pasaulio klubai rikiuojasi ketvirtfinalio etape. Vienas jų – Turino „Juventus“. Nuo 2011-2012 metų sezono Italijos čempionato viršūnę užėmusi „Juventus“ demonstruoja ambicijas atsidurti Europos elito priekyje, o ekipos puolėjas Carlosas Tevezas yra įsitikinęs, kad jau šiemet gali tapti Čempionų lygos nugalėtoju.

C.Tevezas atskleidė, kad su „Juventus" treneriu turi ypatingą susitarimą.<br>AP nuotr.
C.Tevezas atskleidė, kad su „Juventus" treneriu turi ypatingą susitarimą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 4:14 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:13 PM

Antradienį „Juventus“ pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse savo aikštėje susitiks su „Monaco“ klubu. Į ketvirtfinalį italai pateko po to, kai aštuntfinalio etape bendru rezultatu 5:1 nugalėjo Dortmundo „Borussia“ klubą.

Tačiau „Serie A“ pirmenybėse šeštadienį Massimiliano Allegri komanda patyrė šoką, kai pralaimėjo bankrutuojančiam lygos autsaideriui „Parma“ klubui.

„Mačas su „Parma“ – atsitiktinumas, – „La Repubblica“ sakė 31 metų argentinietis. – Dvikova su „Borussia“ parodė, kad galime eiti labai toli. Viskas priklauso nuo mūsų. „Juventus“ gali nugalėti bet ką ir mes tai įrodėme. Nėra tokios ekipos, kuri mums nepasiekiama.“

C.Tevezas žino, koks jausmas, kai triumfuoji Čempionų lygoje. 2008 metais jis kėlė elitinės lygos trofėjų, kai triumfavo su „Manchester United“ klubu. Jis taikliai smūgiavo pirmąjį savo ekipos 11 metrų baudinį, o „Manchester United“ prieš Londono „Chelsea“ seriją laimėjo 6:5.

Argentinos rinktinės žaidėjas buvo tarp garsiausių žaidėjų. Dabar situacija – kitokia.

„Tuomet turėjome neįtikėtinų žaidėjų. Cristiano Ronaldo, Wayne'as Rooney, Ryanas Giggsas, Rio Ferdinandas, Paulas Scholesas. Bet dabar mes turime komandą. Mus labai sunku nugalėti“, – kalbėjo C.Tevezas.

Jis mano, kad „Juventus“ gali pasisemti pozityvumo iš praėjusio sezono Madrido „Atletico“ žygio. „Atletico" tuomet nukeliavo iki pat finalo, kur Diego Simeone auklėtiniai po pratęsimo 1:4 nusileido Madrido „Real“ ekipai.

„Mes galime būti kaip „Atletico“, tik su geresne pabaiga“, – sakė C.Tevezas.

Šis puolėjo sezonas – nuostabus. C.Tevezas visuose turnyruose yra įmušęs 25 įvarčius.

„Komandos draugai ir M.Allegri manimi labai pasitiki. Man patinka, ko treneris nori iš manęs aikštėje. Mes tarsi sutarėme, kad kai gaunu kamuolį – galiu daryti, ką noriu, bet kai ginamės – privalau atlikti labai specifines užduotis, – sakė C.Tevezas. – Man patinka būti su kamuoliu. Jeigu jo neduosite, aš jį pasiimsiu.“

Antradienis (21 val. 45 min.)

Madrido „Atletico“ – Madrido „Real“

Turino „Juventus“ – „Monaco“

Trečiadienis (21 val. 45 min.)

„Porto“ – Miuncheno „Bayern“

„Paris Saint-Germain“ – „Barcelona“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.