Kamuolį tarp kojų praleidęs PSG gynėjas maišomas su žemėmis

„Visa tai neturi prasmės, jeigu nelaimėsime trofėjaus“, – pareiškė „Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique. Jis su savo komandos draugais maudėsi pagyrose ir sirgalių padėkose, kai Čempionų lygos ketvirtfinalio starte Paryžiuje 3:1 nugalėjo „Paris Saint-Germain“.

D.Luizas sulaukė internautų patyčių, kai per mačą su „Barcelona“ du kartus praleido L.Suarezo spirtą kamuolį tarp kojų.
D.Luizas sulaukė internautų patyčių, kai per mačą su „Barcelona“ du kartus praleido L.Suarezo spirtą kamuolį tarp kojų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 9:09 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:10 PM

Dviejų itin svarbių žaidėjų – Zlatano Ibrahimovičiaus ir Marco Verratti, o vėliau ir Thiago Silvos – netekusi PSG atliko keletą pavojjingų smūgių, tačiau „Barcelona“ kontroliavo situaciją.

Įsimintiniausiais ir labiausiai aptariamais epizodais tapo Luiso Suarezo reidai, kai šis išmaudė Davidą Luizą, kuriam į aikštę teko žengti po Th.Silvos traumos.

L.Suarezas kamuolį dar pilnai neatsigavusiam D.Luizui dukart praspyrė tarp kojų, o tada mušė įvarčius.

„Jeigu ir nesi šimtu procentų pasirengęs, turi parodyti ryžtą. Kai L.Suarezas gavo kamuolį, jis buvo paskutinis žmogus. Varžovas artėjo ir D.Luizas suprato, kokioje pozicijoje yra. Ir mažiausiai, ką gali daryti paskutinis žmogus – tai šokti į priekį. Tu turi komandai suteikti laiko, kad ji susigrupuotų. Ir štai, vietoje to, D.Luizas padarė tai, ką daro nesitreniravęs aštuonmetis: jis mėgina perimti kamuolį nepalikdamas atraminės kojos. Kai tai padarė, jis negalėjo normaliai pajudėti, o L.Suarezas pramušė kamuolį tarp kojų“, – piktinosi buvęs Anglijos rinktinės treneris Glennas Hoddle'as.

Ir kol D.Luizas yra maišomas su žemėmis, L.Suarezas klausosi liaupsių.

„Puolėjas visada ieško progų įvarčiams. Man atsirado dvi galimybės. Aš turėjau praspirti kamuolį D.Luizui tarp kojų, nes nebuvo kitų variantų. Futbole niekada nežinai, kas gali nutikti, tad mes dar turime neatsipalaiduoti“, – sakė L.Suarezas.

Ispanų laikraštis „AS“ L.Suarezą pavadino Paryžiaus vilkolakiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.