Europos lygos pusfinalyje – italų, ispanų ir Ukrainos klubai

Ketvirtadienį paaiškėjo Europos lygos pusfinalio dalyviai. Ketvirtfinalio barjerą įveikė „Fiorentina“, „Napoli“, Dniepropetrovsko „Dnipro“ ir „Sevilla“ klubai.

„Fiorentina“ ir „Dinamo“ mačas.<br>AP nuotr.
„Fiorentina“ ir „Dinamo“ mačas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 1:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:33 AM

„Fiorentina“ iš turnyro eliminavo Kijevo „Dynamo“ komandą, kai šią savo aikštėje nugalėjo 2:0. Ukrainos klubas nuo 40 minutės žaidė be J.Lenso, kuris užsidirbo antrąją geltonąją kortelę, nes suvaidino pražangą.

43 minutę įvartį įmušė M.Gomezas, o ketvirtąją teisėjo pridėto laiko minutę spėjo pasižymėti J.Vargas. Pirmasis mačas baigėsi 1:1.

83 minutę J.Šachovo įmuštas įvartis dovanojo bilietą į kitą etapą Dniepropetrovsko „Dnipro“ komandai. Ši namuose 1:0 nugalėjo „Brugge“ komandą. Pirmasis mačas baigėsi 0:0.

„Napoli“ klubas Vokietijoje laimėjo 4:1, o ketvirtadienį 2:2 sužaidė su „Wolfsburg“ futbolininkais. Italai pirmieji įmušė savo įvarčius, kai pasižymėjo J.Callejonas (50) ir D.Mertensas (65).

„Wolfsburg“ išlygino per dvi minutes. 71 minutę įmušė T.Klose, o 73-ąją I.Perišičius.

Tolyn žengė ir „Sevilla“ klubas, kuris per pagrindinį laiką susitvarkė su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda, kuri buvo nusitaikiusi į pratęsimą. Pirmasis susitikimas Ispanijoje 2:1 baigėsi šeimininkų naudai, o rusai savo aikštėje tokiu pat rezultatu pirmavo iki 85 minutės. Tačiau tuomet įvartį įmušė K.Gameiro.

Dar 6-ąją rungtynių minutę C.Bacca realizavo 11 metrų baudinį ir „Sevilla“ išsiveržė į priekį, bet „Zenit“ atsakė dviem įvarčiais. 48 minutę įmušė J.Rondonas, o 72-ąją – Hulkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.