Europa spjaus į 2018-ųjų futbolo čempionatą, S.Blatterio neliks?

Pasibaigus Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) rinkimams, kuriuose be vargo savo oponentą įveikė jau 17 metų šiai organizacijai vadovaujantis Seppas Blatteris, pasaulio lažybų kontorose staigiai sumenko statymai, kad Europos futbolo rinktinės, vedamos UEFA, atsisakys vykti į 2018-ųjų metų pasaulio futbolo pirmenybes Rusijoje.

Seppas Blatteris FIFA organizacijai jau vadovauja 17 metų.<br>APF nuotr.
Seppas Blatteris FIFA organizacijai jau vadovauja 17 metų.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2015, 2:26 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 11:27 PM

„Bukmekerių reitingai“ duomenimis, vos tik Europos futbolo vedlys Michelis Platini ir keli Didžiosios Britanijos politikai prabilo, kad reikia boikotuoti „krauju susitepusį ir korumpuotą“ 2018-ųjų pasaulio futbolo čempionatą Rusijoje, lažybininkai tuoj pat sumažino koeficientą, kuris buvo skirtas lažintis, ar po trejų metų įvyks pirmenybės Rusijoje.

Nuo koeficiento 6 jis sumažėjo iki 4,5. Ladbrokes kompanijos atstovas patikino, kad UEFA ir politikų pozicija tik paspartino nuomonių tendencijas, kad pasaulio futbolo čempionatas Rusijoje gali būti itin skandalingas – Europa gali ne tik boikotuoti varžybas, tačiau ir nutraukti santykius su FIFA.

„“Per kelias valandas buvo sumažintas koeficientas, nes buvo duota aiški mintis, kad Europa kels klausimus dėl Rusijos“, – Alexas Donahue.

Taip pat pasaulio lažybininkai pradėjo aktyviai statyti pinigus už tai, kad 79-erių S.Blatteris neišsilaikys savo poste visos ketverių metų kadencijos. Tiesa, vos tik sumažėjus koeficientui, plūstelėjo nemenka dalis statančiųjų, kad FIFA prezidentas be vargo išsėdės savo poste iki 2019 metų.

Kad S.Blatteris liks poste, buvo galima lažintis koeficientu 1,57, o kad jo neliks – 2,25.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.