P. Pogba pereis į „Barcelona“ 2016-ųjų vasarą už 80 mln. eurų?

Turino „Juventus“ ir Prancūzijos rinktinės futbolininkas Paulas Pogba 2016-ųjų vasarą turėtų apsivilkti „Barcelona“ aprangą.

P.Pogba 2016-ųjų vasarą gali pereiti į „Barcelona“ klubą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
P.Pogba 2016-ųjų vasarą gali pereiti į „Barcelona“ klubą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2015, 5:20 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 3:20 PM

Pasak Milane leidžiamo dienraščio „La Gazzetta dello Sport“ šaltinių, sekmadienį apie tokį sandėrį per bendrus pietus derėjosi „Juventus“ sporto direktorius Giuseppe Moratta ir „Barcelona“ sporto direktorius Ariedo Braida.

Už 22 metų saugą Italijos klubas tikisi gauti 80 mln. eurų išpirką.

„Barcelona“ šią vasarą neturi teisės įsigyti naujų futbolininkų, tačiau Čempionų lygoje ir Ispanijos pirmenybėse triumfavęs Katalonijos klubas aktyviai žvalgosi žaidėjų vasaros turguje.

Susitarimas su katalonais padėtų „Juventus“ išsaugoti P.Pogba dar vieną sezoną Turine, o „Barcelona“ tokiu būdu nugriebtų iš savo konkurentų panosės vieną geidžiamiausių saugų rinkoje.

Naujas Turino ir Barselonos klubų vadovų susitikimas numatytas jau šią savaitę, o jame turėtų dalyvauti ir Katalonijos klubo prezidentas José Maria Bartomeu.

Liepos 18-ąją numatyti „Barcelona“klubo prezidento rinkimai, o sutartis su P.Pogba yra labai svarbus perrinkimo siekiančio J.M.Bartomeu koziris.

Pagrindinis dabartinio „Barcelona“ prezidento varžovas rinkimuose bus Joanas Laporta, kuris jau vadovavo Katalonijos klubui 2003-2010 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų