Nusivylęs pralaimėjimais L. Messi paliks Argentinos rinktinę?

Nesėkmė „Copa America“ turnyre atvėrė naujų žaizdų Lionelio Messi širdyje.

L.Messi su Argentinos rinktine jau pralaimėjo tris finalus.<br>AP nuotr.
L.Messi su Argentinos rinktine jau pralaimėjo tris finalus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2015, 6:53 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 7:34 AM

Argentinos rinktinė finale po 11 metrų baudinių serijos 1:4 nusileido Čilės futbolininkams. Tai buvo jau trečiasis 28-erių argentiniečio pralaimėjimas lemiamose rungtynėse su nacionaline komanda po 2007-ųjų „Copa America“ ir 2014-ųjų pasaulio čempionato finalų.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

L.Messi taip nusivylė dar viena nesėkme, jog ketina net trumpam nutraukti karjerą šalies rinktinėje. Pasak Argentinos žiniasklaidos, „Barcelona“ žvaigždė jau paprašė rinktinės trenerio Tata Martino nekviesti jo į komandą būsimoms 2018 metų pasaulio čempionato atrankos turnyro rungtynėms.

Čilėje L.Messi šokiravo ne tik pralaimėjimas finale, bet ir agresyvūs šeimininkų veiksmai prieš jo šeimos narius Santiage.

„Copa America“ finalą stadione stebėjo futbolininko tėvai, du broliai ir du sūnėnai. Kai per rungtynių pertrauką Čilės rinktinės sirgaliai atpažino argentiniečius, šie buvo priversti atlaikyti ne tik įvairių keiksmų ir užgauliojimų audrą.

Įsiutę čiliečiai svaidė įvairius daiktus, o vienas pataikė ir į Lionelio brolio Rodrigo kaklą. Apsauga tik pasyviai stebėjo tautiečius, todėl L.Messi šeima buvo priversta slėptis Santiago nacionalinio stadiono ložės gilumoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.