V.Putinas dalyvaus traukiant 2018-ųjų pasaulio čempionato burtus

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas atvyks į Sankt Peterburgą liepos 25-ąją, kur bus traukiami 2018-ųjų pasaulio futbolo čempionato atrankos varžybų burtai. Tai patvirtino jo spaudos atstovas Dmitrijus Peskovas. Dar slepiama, ar Rusijos vadovas bus pakviestas ištraukti burtus, tačiau jis būtinai žada susitikti su savo geru pažįstamu FIFA prezidento pareigas einančiu 79-erių šveicaru Seppu Blatteriu.

Rusijos prezidentas V.Putinas.<br>AP nuotr.
Rusijos prezidentas V.Putinas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 10:05 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 6:43 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Liepos 25-ąją antrame pagal svarbą Rusijos mieste bus surengti 2018 metų pasaulio futbolo čempionato atrankos burtai, po kurių keturios iš penkių FIFA konfederacijų jau žinos, kokiais keliais viena ar kita valstybė galės prasimušti į planetos pirmenybes,

Tądien Sankt Peterburge bus ištraukti Azijos, Okeanijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos konfederacijų burtai, po kurių paaiškės visos atrankos grupės. Europos burtai bus traukiami pasibaigus atrankai į 2016 metų Europos čempionatą.

V.Putinas ir S.Blatteris žada visą dieną skirti šiam įvykui, tačiau vis dar neatskleidžiama, ar Rusijos vadovas ištrauks nors vieną burtų kamuoliuką su valstybės pavadinimu.

Jau juokaujama, kad V.Putinas norėtų nulemti JAV futbolo rinktinės likimą, todėl gali „pridėti ranką“ prie burtų Šiaurės Amerikos konfederacijoje.

Žinoma, kad į burtų traukimų ceremoniją turėtų atvykti tokios esamos ir buvusios futbolo žvaigždės, kaip rusai Rinatas Dasajevas ir Aleksandras Keržakovas, kamerūnietis Samuelis Eto'o, italas Fabio Cannavaro, vokietis Oliveris Bierhoffas ir brazilas Ronaldo.

Ceremoniją vyks Sankt Peterburgo Konstantinovo rūmuose ir prasidės šeštadienį 18 valandą vietos laiku. Teigiama, kad renginį ves modelis Natalija Vodianova ir neseniai nuo vėžio mirusios dainininkės Žanos Friskės vyras Dmitrijus Šepelevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.