Įspėjo dėl kritikos: L. Messi pasiųs rinktinę po velnių

Vienas garsiausių Argentinos krepšininkų Manu Ginobili tautiečius ragino nustoti keikti Lionelį Messi. M.Ginobili įsitikinęs, kad galiausiai L.Messi nusibos nuolatinė kritika ir jis tiesiog atsisakys žaisti Argentinos rinktinėje.

L.Messi vis dažniau sulaukia tautiečių kritikos.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
L.Messi vis dažniau sulaukia tautiečių kritikos.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2015, 9:59 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:14 AM

Su L.Messi Argentinos rinktinė pasiekė dviejų pastarųjų turnyrų – 2014 metų pasaulio čempionato ir šių metų „Copa America“ – finalus. Rio de Žaneire pernai argentiniečiai finale po pratęsimo 0:1 pralaimėjo vokiečiams, o kitame turnyre baudinių serijoje pralaimėjo Čilei.

Įsiutę argentiniečiai ir netgi šalies komentatoriai ėmė klausti, ar L.Messi tikrai yra toks svarbus rinktinei. Daugelis prisimena, kad „Barcelona“ klube jis žaidžia daug geriau nei nacionalinėje komandoje.

Vėliau pasigirdo kalbų, kad L.Messi paprašė leidimo nežaisti Argentinos rinktinėje per rugsėjo 8 dieną vyksiančias draugiškas rungtynes.

„Messi yra monstras. Tiesiog keista, kai kritikuoji Argentinos sporto karūnos deimantą. Vieną dieną jam tiesiog atsibos ir visi bus palikti verkti kampe, nes jis juos pasiųs po velnių“, – sakė M.Ginobili.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.