A. di Maria keliasi į Kataro turtais aptekusį PSG klubą

„Manchester United“ krašto žaidėjas Angelas Di Maria greitai prisijungs prie „Paris Saint-Germain“ klubo. 27 metų argentinietis su PSG pasirašys ketverių metų sutartį ir taps antruoju pagal brangumą žaidėju Prancūzijos lygos istorijoje.

A.di Maria rungtyniaus Paryžiaus klube.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.di Maria rungtyniaus Paryžiaus klube.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2015-08-04 15:33, atnaujinta 2017-10-22 01:51

Naujienų agentūrai „Associated Press“ apie tai pranešė su situacija susipažinęs žmogus. Jis atskleidė, kad jau šią savaitę A.di Maria turėtų apsilankyti Paryžiuje, kur padės parašą ant paruoštos sutarties.

Tapatybės atskleisti negalėjęs AP šaltinis teigė, kad „Manchester United“ sutiko futbolininką parduoti už maždaug 63 milijonus eurų.

PSG klube A.di Maria prisijungs prie puolėjo iš Urugvajaus Edinsono Cavani. Pastarasis prie PSG prisijungė 2013 metais ir tada Kataro pinigais aptekęs klubas už jį sumokėjo 64 milijonus eurų, pagerindamas Prancūzijos rekordą.

Buvęs Madrido „Real“ saugas A.di Maria prie „Manchester United“ prisijungė praėjusią vasarą. Jis yra brangiausias pirkinys Anglijos futbolo istorijoje. Už jį anglai sumokėjo 90 milijonų eurų, bet argentinietis nepateisino vilčių.

A.di Maria sunkiai sekėsi priprasti prie Anglijos „Premier“ lygos futbolo. 2014 metų Čempionų lygos finale geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas futbolininkas „Manchester United“ klube greitai prarado trenerio Louiso van Gaalo pasitikėjimą.

A.di Maria sezoną baigė su trimis įvarčiais ir 27 pasirodymais. Jis dar atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Paryžiuje A.di Maria žais ir kartu su tautiečiais Javieru Pastore ir Ezequieliu Lavezzi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.