J. Mourinho prabilo apie konfliktą su gražuole medike

Londono „Chelsea“ strategas Jose Mourinho po konflikto su klubo medikais susidūrė su milžiniška kritika, tačiau pats portugalas teigia, kad jų santykiai – puikūs. Nepaisant to, jis nenoriai atsakinėjo į žurnalistų klausimus apie konfliktą.

J.Mourinho į klausimus atsakinėjo nenoriai.<br>AP nuotr.
J.Mourinho į klausimus atsakinėjo nenoriai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2015, 5:38 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 2:22 PM

Praėjusį savaitgalį vykusiame Anglijos čempionato starte J.Mourinho nusprendė, kad medikė neturėjo skubėti padėti žaidėjui, o iš toli įvertinti jo situaciją ir tik tada galvoti apie veiksmus.

Po šių 52 metų portugalo kaltinimų klubo medikė Eva Carneiro gali prarasti darbą. J.Mourinho viešai kritikavo „Chelsea“ medikų veiksmus per pirmąsias sezono rungtynes, kurios baigėsi lygiosiomis, su „Swansea City“.

Kai „Chelsea“ jau žaidė dešimtiese ant žemės buvo pargriautas Edenas Hazardas. Žavioji E.Carneiro ir fizinio rengimo treneris Jonas Fearnas iškart ketino palikti atsarginių suolelį ir bėgti link žaidėjo. Siekiant išvengti laiko švaistymo, protokole nurodyta, kad padedant žaidėjui šis turi trumpam palikti aikštę.

Tad E.Carneiro pradėjus veikti, „Chelsea“ kuriam laikui aikštėje turėjo 9 žaidėjus.

Po šio konflikto J.Mourinho medikams uždraudė būti su komanda, tačiau dabar sako, kad jų santykiai – puikūs.

„Jonas Fearnas ir E.Caneiro nebus ant komandos suolo artimiausiose rungtynėse, bet tai nereiškia, kad taip išliks ir ateityje. Tai mano sprendimas.

Jie man sakė, kad niekada nėra buvę taip giriami, kaip per pastaruosius metus, kai dirbo su manimi.

Turėjome ne vieną konfliktą, tačiau tik taip galime tobulėti. Dirbame ir tobulėjame kartu“, – kalbėjo jis.

Nepaisant to, medikų vietą ant „Chelsea“ atsarginių žaidėjų suolelio užims kiti klubo gydytojai.

Po konflikto J.Mourinho jau sulaukė Britų futbolo medikų asociacijos (FMA) Vykdomojo komiteto vadovo Eamonno Salmono, kuris pabrėžė, kad medikai privalo turėti teisę elgtis taip, kaip jiems atrodo tinkama, ir klubas ar jo nariai negali kištis.

Trenerį greitai užsipuolė ir sirgaliai. Treneris vėl buvo vadinamas aikštingu bei arogantišku. Daug palaikymo sulaukusi E.Carneiro socialiniame tinkle „Facebook“ netgi parašė itin retą žinutę.

„Noriu padėkoti visiems už didelį palaikymą. Labai dėkoju“, – rašė profesionali medikė, kuri anksčiau dirbo su Jungtinės Karalystės sportininkais bei britų olimpiniame medicinos institute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.