Tėvo nuopelnai pernelyg slegia: D. Beckhamo sūnus futbolo nežais

„Tai šiek tiek sužeidė mano širdį“, – taip išsireiškė karjerą baigusi Anglijos futbolo legenda Davidas Beckhamas. 40 metų madų industrijos ir sporto projektų vilkas neseniai iš sūnaus lūpų išgirdo žodžius, kokių niekada nesitikėjo. Manoma, kad būtent vyriausiasis D.Beckhamo sūnus Brooklynas tėvui pranešė, kad nenori daugiau žaisti futbolo.

D.Beckhamo legendos svoris slegia jo futbolą žaidžiančius vaikus.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
D.Beckhamo legendos svoris slegia jo futbolą žaidžiančius vaikus.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2015, 12:46 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 1:10 PM

Šešiolikmetis dar neseniai mėgavosi futbolo Londono „Arsenal“ jaunimo akademijoje, kur kamuolį gainiojo ir jo jaunesnieji broliai.

Tačiau B.Beckhamui nebuvo pasiūlyta stipendija ir galimybė pasilikti akademijoje. „Daily Mail“ rašė, kad „Arsenal“ jaunimo treneriai nusprendė, kad Brooklyno bendraamžiai dešiniojo krašto saugo pozicijoje yra „labiau pažengę“.

B.Beckhamas tikrai gali rasti progų tęsti futbolo mokslus, tačiau panašu, kad taip nenutiks.

D.Beckhamas neseniai ABC televizijos laidoje prasitarė, kad vienas jo sūnų prasitarė, jog nenori siekti karjeros. Žiniasklaida mano, kad tai – Brooklynas.

„Vienas iš mano vaikinų atsisuko ir pasakė: „Tėti, aš nežinau, ar noriu visą gyvenimą žaisti futbolą“. Tai šiek tiek sužeidė mano širdį“, – pasakojo D.Beckhamas.

Sūnus jam pasakė: „Kiekvieną kartą, kai žengiu į aikštę, žmonės sako: „Tai – Davido Beckhamo sūnus“. Ir jeigu aš nežaidžiu taip gerai, kaip tu, reiškia, aš nesu pakankamai geras.“

Tiesa, D.Beckhamas į naujieną reagavo ramiai. Jis sūnui pasakė, kad šis futbolą žaisti turėtų tik tada, kai nori ir jeigu žaidimas jį daro laimingu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen