„Atlantą“ išmetęs Valdas Urbonas dar dairosi „Žalgirio“ galvos

Valdas Urbonas šį sezoną Lietuvos futbolo A lygos trofėjaus iš Vilniaus „Žalgirio“ neatims. Šią kovą „Trakai“ jau pralaimėjo, tačiau kadaise FBK „Kauną“ iš sosto išvertęs strategas dar gali įkąsti savo buvusiam mokiniui Valdui Dambrauskui, kuris treniruoja „Žalgirį“.

V.Urbonas dar gali įkąsti „Žalgiriui“.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
V.Urbonas dar gali įkąsti „Žalgiriui“.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-03 18:53, atnaujinta 2017-10-06 00:24

Tiesa, V.Urbonui dar reikės nueiti dalį kelio, tačiau jis jau atliko itin svarbią užduoti. Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės ketvirtfinalyje „Trakai“ eliminavo praėjusio sezono finalininkę Klaipėdos „Atlanto“ ekipą.

Rungtynes namuose (žaidžia LFF stadione) „Trakai“ laimėjo 2:0. Ilgą laiką rezultatas buvo 0:0, bet Klaipėdos komanda neturėjo kur trauktis ir mėgino agresyviai atakuoti. Tai ekipai kainavo praleistus įvarčius. 82 minutę įmuštas Sergejaus Ševčiukas, o trečiąją teisėjo pridėto laiko minutę „Trakai“ dar padidino atotrūkį. Antrąjį įvartį įmušė A.Byčenokas.

„Trakai“ per pirmąjį mačą 2:1 nugalėjo „Atlantą“.

Bet Vilniaus „Žalgiris“ parodė, kad neketina kažkam nusileisti. Kaune žalgiriečiai 7:2 (3:1) sutriuškino Kauno „Spyrį“, kurį dar namuose triuškino 5:0. „+algirio“ komandoje „hattricką“ užfiksavo Lucas Gaucho (54, 48 ir 71 min.), po įvartį įmušė D.Romanovskis (5), A.Jankauskas (14), S.Nyuiadzi (18) ir Ribeiro (48).

Trečiadienį atsakomuosius mačus pusfinalyje žais Utenos „Utenis“ ir Kauno „Stumbras“. Pirmąjį mačą kauniečiai laimėjo 2:1.

Taip pat – Marijampolės „Sūduva“ ir Jonavos „Lietava“. „Sūduva“ pirmosiose rungtynėse laimėjo 3:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.