„Atlantas“ gedulo juostelėmis pagerbs Rusijos lėktuvo aukas

Antradienį 18 val. Vilniuje Lietuvos futbolo taurės turnyro ketvirtfinalio antrąsias rungtynes žais Trakų „Trakų“ ir Klaipėdos „Atlanto“ komandos.

„Atlantas“ pagerbs katastrofos aukas.<br>T.Bauro nuotr.
„Atlantas“ pagerbs katastrofos aukas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-03 16:20, atnaujinta 2017-10-06 00:51

Pirmasis susitikimas uostamiestyje baigėsi nepalankiu klaipėdiečiams rezultatu – 1:2. Svečiai pergalingą įvartį įmušė per paskutiniąsias varžybų akimirkas.

Po nesėkmės „Atlanto“ strategas Konstantinas Sarsanija, teigęs, kad pralaimėjimas – apmaudus, tvirtino, jog dar ne viskas prarasta.

„Kapituliuoti po pirmųjų rungtynių nesirengiame. Kas pateks į pusfinalį, sužinosime tik pasibaigus atsakomajam mačui Vilniuje“, – tikino strategas iš Rusijos.

Pastarosiomis dienomis K.Sarsanija, kiti klubo treneriai, futbolininkai, personalas, administracijos nariai buvo sukrėsti tragedijos, kai Egipto teritorijoje katastrofą patyrė Rusijos keleivinis lėktuvas ir žuvo daugiau nei 220 žmonių. Beveik visi jie – Rusijos piliečiai. „Atlanto“ futbolininkai, išreikšdami pagarbą ir užuojautą dėl žuvusių keleivių ir lėktuvo ekipažo narių, su „Trakais“ žais ant rankų ryšėdami juodas gedulo juosteles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.